Göbek şov

Güncelleme Tarihi:

Göbek şov
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2010 00:00

“Var mısın Yok musun”da yarışan dünyaca ünlü top model Alessandra Ambrosio, yayında hem oryantal hem de samba yaptı.

Haberin Devamı

ALESSANDRA AMBROSSIO ' DAN GÖBEK ŞOV - Foto - galeri

İSTANBUL Moda Haftası kapsamında düzenlenen Koton defilesinde podyuma çıkmak için ülkemize gelen Victoria’s Secret mankeni Alessandra Ambrosio, önceki akşam Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var mısın Yok musun”da yarışmacı koltuğuna oturdu. Brezilyalı model, Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yaşayan ve vücudunda derin yanık izleri olan 8 yaşındaki Havvanur’un tedavi masraflarını karşılamak için yarıştı.

75 bin TL kazandı           

Stüdyoya tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde gelen Ambrosio, izleyicilere Türkçe teşekkür etti. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Ambrosio, Dila adlı yarışmacıyla karşılıklı oryantal de yaptı. Oryantal dansındaki el hareketlerini çok beğendiğini belirten ünlü manken ayrıca sambadaki hünerlerini sergiledi. Ambrosio, gecenin sonunda 75 bin TL kazandı.

Haberin Devamı

Acıbadem üstlendi  

Bu arada Acun Ilıcalı, Havvanur’un tedavisini yarışmada riske edemeyeceklerini söyleyerek, Acıbadem Hastaneleri’nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar’ı arayıp durumu anlattığını söyledi. Bu esnada programa görüntülü olarak bağlanan Aydınlar, Havvanur’un tedavisini üstlendiklerini açıkladı. Aydınlar, “Havvanur yarışmadan kazanacağı parayı eğitimine ayırsın, biz Acıbadem Grubu olarak tüm tedavisini üstleniyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!