Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

Güncelleme Tarihi:

Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2012 00:41

BURSA-Ankara Karayolunda gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 15 araç birbirine girdi. Şans eseri can kaybı yaşanmazken, kazayı seyreden bir kişi özel bir otomobilin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, Bursa’nın İnegöl ilçesinde saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerindeki köprülü kavşakta meydana geldi. Gizli buzlanma nedeniyle tali yola giren araç sürücüleri direksiyon h?kimiyetlerini kaybetti. Savrulan birbirine girdi. Çok sayıda aracın hurdaya döndüğü kazada, olayı görüp izlemeye giden Fatih Yıldız’a (26) karşı yönden gelen ve henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 PA 030 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Yıldız, İnegöl Devlet hastanesine götürülüp tedaviye alındı. Kazaya karışan otomobil ve sürücüsü de hızla olay yerinden uzaklaştı.

EKİP OTOMOBİLİ DE ZİNCİRLEMEYE KAZAYA DAHİL OLDU

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan bir araç, polis otomobiline çarparak zincirleme kazaya dahil etti. Olay yerindeki araçlar, çekiciler ile kaldırıldı. İnegöl Belediyesi ekipleri zincirleme kazanın meydana geldiği kavşak üzerinde tuzlama çalışması yaptı. Kazazedeler, tuzlama çalışmasının geç yapılmasından şik?yet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!