Gizem Tunç'un ellerinin sonradan kesildiği belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Gizem Tunçun ellerinin sonradan kesildiği belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 16:53

Ereğli'de geçen yıl vahşi biçimde katledilen 21 yaşındaki Gizem'in ellerinin öldürüldükten sonra bileklerinden kesildiği belirlendi.

Haberin Devamı

Gizem Tunç'un cesedi yakınındaki ormanlık alanda bulunmuş, genç kızın iki elinin kesildiği belirlenmişti. Genç kadının arkadaşı Murat Erdoğan'ın cesedi, Uzun Mehmet Mahallesi Radar mevkisindeki barakada bulunmuştu. Olayla ilgili aranan zanlı Deniz Poyraz, Denizli'deki askeri birliğinde gözaltına alındıktan sonra, baba Ali Poyraz da "delilleri karartma ve kuvvetli suç unsuru bulunduğu" iddiasıyla tutuklanmıştı.

Delil bırakmamak için kestiler

İddianamede sanığın sözlerinin aksine zanlıların delil bırakmamak için bilinçli olarak Gizem'in ellerini kestikleri iddiası yer almıştı. Deniz Poyraz'ın, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'ndan 10 gün izin alıp Ereğli'ye geldiği ve babası Ali Boyraz ile bağ evine gidip iki sevgiliyi öldürdükleri belirtilen iddianamede, şöyle denilmişti: "Şüpheliler Deniz ve Ali Poyraz, eylem birliği içinde maktülleri bir tarafı kesici aletle öldürüp, Gizem Tunç'un tırnaklarında delil bırakmamak için sadece sağ el başparmağı yerinde kalacak şekilde iki elini bilekten kesip kanlı elbiselerini ve çantası ile Murat Erdoğan'ın da yine kanlı üst kıyafetlerini ve olayda kullandıkları suç aleti ile kanlı paspası delilleri yok etmek için gizledikleri değerlendirilmiştir."

Haberin Devamı

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinin talebi üzerine Zonguldak Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı. Raporda, Gizem'in "el bileklerindeki kesilerin kişinin ölümünden sonra meydana geldiği kanaatini bildirir rapordur" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!