Giresun'da ev yangını

Güncelleme Tarihi:

Giresunda ev yangını
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2013 07:16

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir apartmanın birinci katında çıkan yangında yaralanan 4 kişi ile dumandan etkilenen 8 kişi tedavi altına alındı.

İhsaniye Mahallesi Özdemir Tekel Caddesi'ndeki bir apartmanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evdeki baba Ümit Sarıgül (38), anne Reyhan Sarıgül ve çocukları Haluk Sarıgül (12), Samet Sarıgül (6) ve Servet Sarıgül'ü (4) dışarıya çıkardı.
Apartmanın diğer dairelerinde oturan Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan Tamcı ve Necmiye Yıldırım, polis ile itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi.
Yangında vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Ümit Sarıgül, Haluk Sarıgül, Samet Sarıgül ve Servet Sarıgül ile dumandan etkilenen Reyhan Sarıgül, Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Dumandan etkilenen Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan Tamcı ve Necmiye Yıldırım da Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bulancak Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!