‘Gerçek’ kahramanlar

Güncelleme Tarihi:

‘Gerçek’ kahramanlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Cruise iki can kurtardı

TOP Gun filmindeki 'kahraman pilot' rolüyle şöhreti yakalayan Tom Cruise, üç yıl önce, bir otomobilin çarpıp kaçtığı bir kadına yardım etti. Yaralı kadın, yol kenarında acılar içinde kıvranırken, Cruise hemen aracını durdurdu, kadının yanına gitti ve acil servisi aradı. Heloisa Vinhas adındaki kadın sağlık sigortası bulunmadığını söyleyince, Tom Cruise, tüm hastane ve ilaç masraflarını üstlendi. Tom Cruise, bir filminde, Vinhas'a iş verebileceğini de söyledi.

Cruise, ‘Mission Impossible’ filminin galası için Londra'ya gittiğinde de, kendisini görmek isteyen hayranları arasındaki bir çocuğun neredeyse ezileceğini fark etti. Tellere dayanan 7 yaşındaki çocuk kalabalığın baskısıyla ezilmek üzereyken, Cruise hayranlarının arasına daldı ve çocuğu kurtardı. Cruise, dehşete düşmüş olan çocuğu kucağına alarak rahatlatıcı sözler de söyledi.

STALLONE KADINI BIRAKMADI

Slyvester Stallone, Milano'da AIDS ile mücadele için düzenlenen bir toplantıdayken, korkunç bir yağmur başladı. Toplantı için dev bir çadır kurulmuştu. Sağanak halindeki yağmur, çadırın metal ayaklarından birinin düşmesine yol açtı. Ayak, bir kadının üzerine düştü. ‘Rambo’ yaralanan kadının yanına giderek metal boruyu tuttuğu gibi kaldırdı. Herkes çadırın çökeceği korkusuyla oradan uzaklaşırken, Stallone, ambulans gelip de, kımıldamaması gereken yaralı kadını alıncaya kadar başında bekledi. Stallone, bu arada da yaralı kadını rahatlatmaya çalıştı.

STREEP HIRSIZI KOVALADI

‘Sophie’s Choice' filminin yıldızı Meryl Streep New York'ta bir gün şarkıcı-yıldız Cher ile birlikte yürürken, bir adamın, yaşlı bir kadının çantasını kapıp kaçmaya çalıştığını gördü. Streep, bağırarak adama doğru koşmaya başladı. Streep'in bağırarak koştuğunu gören adam çantayı alamadan olay yerinden kaçtı. Cher, ‘Çok korkmuştum, bize silah çeker diye düşündüm. Ama, Merly hep doğru olanı yapar’ dedi.

ARMON YANAN OTOMBİLDEN ÇIKARDI

‘Flamingo Yolu’ dizisinden tanıdığımız Mark Harmon, yanmakta olan bir otomobilin içinde bulunan bir genci kurtardı. Harmon, levyeyle camı kırarak genci dışarı çekti. Harmon, vücudunun çeşitli yerleri yanan genci hastaneye de götürdü.

HASSELHOFF BOĞULMAKTAN KURTARDI ‘Baywatch’ dizisinin cankurtaranı David Hasselhoff, aynen dizide yaptığı gibi, bir keresinde boğulmakta olan 2 yaşındaki bir çocuğun yaşamını kurtardı. Hasselhoff, çocuğu kurtarmaya çalışırken de kayalıklara çarptı ve yaralandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!