George Clooney Amerika başkan adayı

Güncelleme Tarihi:

George Clooney Amerika başkan adayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 12:16

Merakla beklenen George Clooney’in son filmi The Ides Of March 25 Kasım’da Türkiye’de vizyonda.

Haberin Devamı

YönetmenliÄŸini George Clooney’in yaptığı Amerika’da vizyona giren ve bu yıl Toronto ve VenedikÂfilm festivalinde öne çıkan, adı ÅŸimdiden Oscar adayları arasında geçen  The Ides Of March /Zirveye Giden Yol 25 Kasım’da Türkiye’de vizyonda…

Başrollerini George Clooney, Ryn Gosling, Phılıp Seymour Hoffman, Marisa Tomei ve Evan Rachel Wood’un paylaştığı film Amerika’nın hemen ardından Türkiye’de vizyona giriyor.

 Filmin hemen her aÅŸamasında imzası olan Clooney, bu filmiyle dördüncü kez yönetmen koltuÄŸuna oturuyor. CONFESSIONS OF A DANGEROUS MIND (2002),ÂGOOD NIGHT, GOOD LUCK (2005), LEATHERHEADS (2008) filmlerinden Good Night, Good Luck filmlerininÂOscar adaylığı bulunuyor.

Haberin Devamı

Amerika baÅŸkanlığına adaylığını koyacağı iddia edilen George Clooney kendisinin yönetmenliÄŸini yaptığı 'The Ides of March'Âfilminde Amerika baÅŸkan adayı rolünde: "Bunu yaparken zevk aldım. Gerçekten eÄŸlenceli bir ekibimiz vardı. Onlar çok zeki. Ekibiniz bu kadar iyi olunca yönetmek de kolaylaşıyor.’’ George Clooney ‘Beni ancak filmlerde baÅŸkan adayı olarak görebilirsiniz’ diyerek Amerika baÅŸkanlığına adaylığını koyacak iddialarına da son vermiÅŸ oldu.

George Clooney Amerika başkan adayı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!