Gene yeşillendi alışveriş yolları!

Güncelleme Tarihi:

Gene yeşillendi alışveriş yolları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bahar geldi demek artık yetersiz kalıyor. Adeta yazın silüeti göründü. Hal böyle olunca, alışveriş arzusu giderek artıyor. İşte haftanın önerileri...

Gözlükte asimetri

Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Japon tasarımcı Yohji Yamamoto'nın ince ve sade çizgilerdeki gözlük modelleri Türkiye'ye geldi. Böylelikle aslen asimetrik çizginin temsilsi olarak bilinen Yamamoto'yu daha yakından tanımış olacağız. Benim tek sorum var: Gözlükte asimetri olur mu? Cevabı da hazır: Modanın yörüngesi böyle kaybolursa tabii ki olur.

Vakit sorunu

Bazıları saat takmaz. Sürekli diğerine vakti sorarlar. Ben öyleyim. Ama gene de meraklıları için haberi vermek gerekir. Lacoste saatler her daim moda. Özellikle yaz sezonu en ‘‘in’’liğini kazandığı vakit. Casual serisinin satış fiyatları 250-400, New World serisinin 270-850, Yachting serisinin ise 320-100 İsviçre Frangı arasında değişiyor.

Acısız ve pürüzsüz

Kesinlikle gerekli. Ruh yenilenmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama vücut yenilenmeli. Oriflame'un Gentle Touch serisi istenmeyen tüyleri yok ediyor. Acısız, çabuk ve uzun süreli bir pürüzsüz ten düşüde böylece gerçek oluyor. Seride herşeyi halledecek bir bütün var: Özel jilet, nemlendirici jel ve rahatlatıcı balsam.

Seramik camlar

Mutfakta geçen hayata yenilik katmak her zaman keyif verir. Kalite ve estetiği uygun fiyatla sunan Teka'nın yeni ürünü hassas kumandalı dokunmatik cam seramik ocaklar, yemek pişirmeyi güvenli hale getirirken, enerji tasarrufu da sağlıyor.

Yeni adam

99 yazında modacıların düşlenmesine diledikleri adam portresi sonunda karşımıza çıktı.. Beli açıkta kalmış gömleği, altında bermudası ile Sisley'in kataloğunda görüntüye geliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!