Gençler ve hep genç kalanlar için....

Güncelleme Tarihi:

Gençler ve hep genç kalanlar için....
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2007 13:49

Evet gençler ve hep genç kalanlar... 19 Mayıs'a az zaman kaldı. Bu yıl bayramı gerçekten de bayram gibi yaşamak ister misiniz?

Haberin Devamı

PORTECHO'DAN SYMPATHY'NİN KLİBİ İÇİN TIKLAYIN

MOR VE ÖTESİ'NDEN CAMBAZ'IN KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da tam da Gençlik ve Spor Bayramı'na uygun iki festival var 19 Mayıs'ta. Biri Parkorman'da gerçekleşecek olan Unifest, diğeri de Studio Live'da bu yıl ilk kez yapılacak olan Electro Youth İstanbul 2007.

UNİFEST'İN BİR SÜRPRİZİ VAR

Kapılarını saat 12:00 de açacak olan Unifest'te gün boyunca Rodeo, Surf Ride, Tırmanma Duvarı, İnsan Langırtı, Dev Basket, Shoot Out gibi birbirinden eğlenceli festival oyuncakları ve süpriz aktivitelerle Unifest katılımcıları hem eğlenecek hem de birbirinden güzel hediyeler kazanacak.

Saat 17.00'de başlayacak konserlerde ise Portecho, Dj Hüseyin Karadayı ve Dj Funkyc,Pamela, Mor ve Ötesi,Yalın sahne alacak.

Haberin Devamı

Bu sene UNIFEST'in yabancı konuğu ise 90lı yılların müzik dünyasını I've Got The Power, Rhtyhm Is A Dancer, Colours Of Love gibi hit parçalarla kasıp kavuran Snap.

Gençler ve hep genç kalanlar için....

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi ve tüm gelişmeler için
www.unifest.com.tr

Unifest 2007
19 Mayıs Cumartesi
Saat: 12:00
Parkorman

ELEKTRONİK MÜZİĞİN EN İYİLERİ

Studio Live bu yıl ilk kez düzenlenen Electro Youth İstanbul 2007 ile gençlere bayram hediyesi veriyor.

Gece boyunca dünyaca ünlü DJ'ler aynı mekanda iki ayrı yerde sahne alacak. Festivalin konukları ise Giuseppe Ottaviani, Ron Van Den Beuken, Andrew Bennet, Manuel Le Saux, Beegee.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!