Gencebay'ın acı günü

Güncelleme Tarihi:

Gencebayın acı günü
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 00:00

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, bir hafta önce motosikletinden düşerek ağır yaralanan Orhan Gencebay’ın yeğeni Emre Baş, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Haberin Devamı

Bodrum’a baÄŸlı Göktürkbükü Beldesi’nde geçen 19 Haziran günü meydana gelen trafik kazasında, kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybedip yola düşen 36 yaşındaki Emre BaÅŸ, ağır yaralanmıştı. Ãœnlü besteci ve ses sanatçısı Orhan Gencebay’ın yeÄŸeni olan BaÅŸ, ambulansla Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. YoÄŸun Bakım Ãœnitesi’nde tedavisi süren Emre BaÅŸ, saat 20.00 sıralarında, verdiÄŸi yaÅŸam mücadelesini kaybetti. Baş’ın hastaneden alınan cenazesi, Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Â

Orhan Gencebay’ın ölüm haberi aldıktan sonra hastaneye gittiği, daha sonra da buradan ayrıldığı belirtildi.

CENAZE İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ

EMRE BAÅž'IN CENAZESÄ° Ä°STANBUL'A GETÄ°RÄ°LDÄ° - FOTO GALERÄ°

Orhan Gencebay’ın 36 yaşındaki yeğeni Emre Baş’ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere İstanbul’a gönderildi. Cenazeyi almak için hastaneye gelen Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay, "Hayat dolu bir insandı. Ölümü hepimizi çok üzdü" dedi.

Haberin Devamı

Bodrum Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılan ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın yeğeni Emre Baş’ın cenaze işlemlerini yapmak üzere sanatçının oğlu Altan Gencebay, bugün sabah saatlerinde hastaneye geldi. Bu arada, Orhan Gencebay’ın dün yeğeninin ölüm haberini aldıktan sonra hastaneye geldiği, daha sonra da buradan ayrılıp hayat arkadaşı Sevim Emre ile İstanbul’a gittiği belirtildi.

Cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından Altan Gencebay, kuzeninin tabutunu cenaze aracına taşıdı. Kuzeni Emre Baş’ın hayat dolu bir insan olduğunu dile getiren Altan Gencebay, "Talihsiz bir kaza sonucu Emre’yi kaybettik. Ölümü bizi çok üzdü. Ölümü en son aklımıza gelecek insanlardan biriydi. Çok hayat dolu bir insandı. Ailece çok severdik. Babam, onu ayrı severdi. Hepimiz çok üzgünüz. Çok özleyeceğiz" diye konuştu. Emre Baş’ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere havayoluyla İstanbul’a gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!