Genç veliaht park kavgasında öldü

Güncelleme Tarihi:

Genç veliaht park kavgasında öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 00:00

Yacht Marin’in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak’ın oğlu Demokan Özkaynak, araç parkı nedeniyle turizmci Burhan Ataalp ve korumasıyla tartıştı. Taraflar silahlarını çekti. Demokan Özkaynak öldü.

Haberin Devamı

 GENÇ VELİAHTI VURAN KİŞİ TUTUKLANDI / WEB TV

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, Yacht Marin’in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak’ın oğlu Demokan Özkaynak (31), önceki gece arkadaşı Levent Bakıray ile birlikte Uluslararası Gourmet Riders Festivali’ne katılmak üzere Günlüklü Koyu’na gitti.

Silahlar çekildi                 

Koyda araç parkı yüzünden The Bay Otel’in sahibi turizmci Burhan Ataalp’ın (52) koruması Nihat Polat’la (51) tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce olaya Burhan Ataalp de karıştı ve silahlar çekildi. Demokan Özkaynak ve arkadaşı Levent Bakıray tabancayla açılan ateşle ağır, otel sahibi Ataalp’in koruması Nihat Polat da itiş-kakışta hafif yaralandı. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 yaralıdan Demokan Özkaynak, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu kritik olan Levent Bakıray da Antalya’ya sevk edilirken Nihat Polat ayakta tedavi gördü.

Gözaltına alınan The Bay Otel’in sahibi Burhan Ataalp ile koruması Nihat Polat adliyeye sevk edildi. İfadesinde, “Onlar bize silah çekince, biz de karşılık verdik, kendimizi koruduk” diyen Ataalp, cinayet suçundan tutuklandı. Nihat Polat ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, araç park yeri yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurularak öldürülen Yacht Marin'in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak'ın oğlu Demokan Özkaynak'ın cenazesi, otopsinin ardından İstanbul'a gönderildi. Özkaynak, ikindi vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Uluslararası Gourmet Riders Festivali'ne katılmak için arkadaşı Levent Bakıray ile Günlüklü Koyu'na giden Demokan Özkaynak, koyda araç parkı yüzünden The Bay Otel'in sahibi turizmci 52 yaşındaki Burhan Ataalp'ın koruması 51 yaşındaki Nihat Polat'la tartışmıştı. The Bay Otel'in sahibi Burhan Ataalp’in de tartışmaya katılmasıyla silahlar çekilmiş ve Demokan Özkaynak ile arkadaşı Levent Bakıray tabancayla açılan ateşle ağır, Nihat Polat ise kavga sırasında aldığı darbelerle yaralanmıştı.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Demokan Özkaynak, kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, Levent Bakıray Antalya'ya sevk edilmiş, Nihat Polat da ayakta tedavi görmüştü. Jandarmanın gözaltına alarak Adliye'ye sevk ettiği The Bay Otel'in sahibi Burhan Ataalp tutuklandı, koruması Nihat Polat ise tutuksuz yargılanmak üere serbest bırakıldı.

İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Savcının incelemesinin ardından cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Demokan Özkaynak'a, bugün sabah saatlerinde otopsi yapıldı. Ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği otopside tespit edilen Özkaynak'ın cenazesi, daha sonra yakınlarına telim edildi.
Cenazesi havayoluyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na götürülecek olan Demokan Ökaynak, ikindi vakti Bostancı Camii'ndeki törenin adından da toprağa verilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!