Genç tasarımcıların imzası

Güncelleme Tarihi:

Genç tasarımcıların imzası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2006 00:00

Türkiye’nin ilk uluslararası moda eğitim merkezi LaSalle International'ın 23 genç tasarımcısı ürünlerini ‘Signature 2006’ defilesiyle tanıttı..

Haberin Devamı

Merkezi Kanada'da bulunan ve 1993'ten bu yana çalışmalarını sürdüren Türkiye'nin ilk uluslararası moda okulu La Salle Academy'nin genç tasarımcıları ‘Signature 2006’ adlı defile ile mezuniyet sonrası tasarımlarını sundular. La Salle Academy’den mezun olan 23 genç tasarımcının hazırladığı kıyafetlerin tanıtıldığı defilede Sema Şimşek, Yüksel Ak, Ece Sükan, Tolgahan  Sayışman, Serkan Tan Ormancı ve Burak Özçivit gibi alanında başarılı mankenler podyuma çıktı.

Moda tasarımı, moda ürünleri pazarlama ve bilgisayarlı grafik tasarım, stilistlik ve modelistlik eğitimi veren La Salle Academy’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği defilede toplam 7 koleksiyon ve 80’i aşkın tasarım moda otoritelerinin beğenisine sunuldu. Dünya hazır giyim sektörünün tasarımcıları olmaya aday La Salle Academy mezunlarının tasarımlarının yer aldığı ve Uğurkan Erez’in kareograflığını yürüttüğü defilede çocuklar için de özel bir koleksiyon da yer aldı.

Haberin Devamı

LaSalle Academy Yönetim Kurulu Başkanı Selim Çeçen, genç tasarımcıların hazır giyim sektörü için büyük önem taşıdığını vurguladı ve 'La Salle olarak, kadromuzdaki Türk ve yabancı eğitmenlerle dünya standartlarında eğitim vermekteyiz' dedi.

LaSalle Academy 1993'ten beri hizmet veriyor

Kısa adı LIFEC olan LaSalle Uluslararası Moda Eğitim Merkezi, 46 yıldır Kanada’da eğitim hizmeti veren LaSalle College Group tarafından hayata geçirildi. Bugün, 15 ülkede 25 şube ile hizmet veren grubun İstanbul Nişantaşı’ndaki şubesi olarak da, 1993 yılından bu yana eğitimlerine devam ediyor.

Açılışının üzerinden henüz 13 yıl geçmiş olmasına rağmen LaSalle bugün, Türk moda sanayiinin yaratıcı güçlerinden birini temsil ediyor. Gerek tasarım gerekse pazarlama alanlarına yayılan öğrencileriyle, modanın İstanbul’daki kaynağını oluşturuyor.

Moda eğitimi ve moda çalışmaları alanında dinamik bir yapıya sahip olan LaSalle, tasarım ve moda ürünleri pazarlama programlarını, öğrencilerinin modayı anlayarak en iyi biçimde kullanabilmeleri amacıyla düzenliyor. LaSalle’in en önemli ayrıcalığı ise modanın uluslararası uygulamalarını Türkiye’ye taşımak…

Haberin Devamı

İş ahlakı, pratik beceri ve motivasyonun temel alındığı bir eğitimle yetiştirilen LaSalle mezunları, hazır giyim sektörünün ihtiyaç duyduğu profesyoneller olarak moda endüstrisine kazandırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!