Genç polis memuru, beylik tabancasıyla canına kıydı

Güncelleme Tarihi:

Genç polis memuru, beylik tabancasıyla canına kıydı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2008 00:00

23 yaşındaki polis memuru Seval Ataş, iki ay önce tayin olduğu Diyarbakır’da kafasına tabanca ile tek el ateş ederek hayatına son verdi.

Telefonla görüştüğü arkadaşlarına sık sık yeni görev yerine alışamadığını söyleyen Ataş, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’nin gerçekleştirdiği pek çok operasyonda görev almıştı.

ASAYİŞ Şube Müdürlüğü, İnfaz Büro Amirliği’nde çalışan Seval Ataş, 2 hafta önce kaldığı polis evinde saat 23.00 sıralarında beylik tabancasıyla kafasına ateş etti. Silah sesini duyarak odaya giren polis evi görevlileri, Seval Ataş’ı kanlar içinde yerde buldu. Ataş, görevliler tarafından hemen Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ataş için bütün doktorlar seferber oldu. Ancak tüm çabalara rağmen yoğun bakımda yatan Seval Ataş, 3 gün sonra öldü. Asayiş Şube Müdürlüğü’nden Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gültepe Polis Merkezi’ne oradan da Diyarbakır’a gönderilen Seval Ataş telefonla görüştüğü arkadaşlarına sık sık yeni görev yerine alışamadığını söylemişti.

Üç yıllık polis Seval Ataş, 2006 yılında tayin edildiği Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’nde göreve başlamıştı. Uzun boyu ve güzelliği ile çok beğenilen Seval Ataş, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’nin gerçekleştirdiği pek çok operasyonda görev aldı. Ataş, aralarında şarkıcı ve mankenlerin de bulunduğu kişilere karşı para karşılığı fuhuş yaptıkları iddiasıyla düzenlenen Kedi Operasyonu’nda da görev yaptı.

Gazeteciler, gözaltına alınan bazı kişileri Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getiren Seval Ataş’ı güzelliği nedeniyle manken sanarak fotoğraflarını çekmişti. Ataş, polis teşkilatının 163. yıl kutlamaları etkiliklerinde Metin Akpınar’ın yönettiği tiyatro grubunda yer almış ve izleyenlerin beğenisini kazanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!