Genç iletişimcilerin mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Genç iletişimcilerin mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 20:52

Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu (İletişim ve Grafik) Lisesi'nden 14. dönemde başarıyla mezun olan 93 öğrenci, törenle diplomalarını aldı. Diploma töreni sonrası okul bahçesinde kep fırlatan öğrenciler mezuniyetin sevincini doyasıya yaşadı.

Haberin Devamı

2014-2015 eğitim-öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan 93 öğrenci için, Bahçelievler'deki Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda tören düzenlendi. Törene, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Aydın Doğan Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Gündüz Alpman, Hürriyet Gazetesi İstihbarat Müdürü Celal Korkut, öğrenciler ve veliler katıldı.


"ADV, GİDERLERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNU EĞİTİM İÇİN HARCAMAKTADIR"

Törende bir konuşma yapan ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, vakıf olarak kaliteli eğitim olanakları sunmanın gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, “Doğan Grubu ve Doğan Ailesi'nin yakın ilgisi ve desteğiyle, Aydın Doğan Vakfı amaca yönelik giderlerin büyük bir çoğunluğunu eğitim için harcamaktadır. İnanıyoruz ki, demokrasimiz iyi eğitimli bireyler ile güçlenecek; çalışkanlığımız, birbirimize olan sevgi ve saygımız ile ülkemizin çağdaş ve örnek bir ülke olmasını sağlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

"SİZLER ŞANSLI ÖĞRENCİLERSİNİZ"

Konuşmasında, rekabetin, alanında uzmanlaşmanın ve fark yaratmanın önemine de değinen Candan Fetvacı, mezun olan öğrencilere seslenerek, şunları söyledi:
“Bu konuda eğitim kurumlarının kalitesi, uzmanlığı ve tecrübesi belirleyici rol oynuyor. Sağlam bir eğitimci kadrosu ve titizlikle oluşturulmuş ders programlarıyla öğrenim veren kuruluşlar başarıyı yakalıyor, öne çıkıyor. Sizler bu konuda şanslı öğrencilersiniz. Uzmanlaşmak istediğiniz konuyu önceden belirlediniz ve bu doğrultuda, en iyi olanakları sağlayan bir okulda eğitim aldınız. Sizleri sevgiyle kucaklıyor ve bu güzel gününüzde sizleri kurucumuz ve başkanımız Sayın Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı ve şahsım adına kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarınızın devamını diliyorum."

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Konuşmaların ardından, öğrenciler hazırladıkları dans gösterisini sundu. Gösterinin ardından mezun olan öğrenciler okul flaması ve Türk Bayrağı'nı törenle diğer öğrencilere teslim etti.
Ardından, okul birincisi Aleyna Saral, yaş kütüğüne plaket çaktı. Okul birincisi Aleyna Saral, okul ikincisi Murat Açıkgöz ve okul üçüncüsü Beyza Yetkinköle'ye, diploma ve hediyesini ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı verdi. İlk 10'a giren öğrencilere diploma ve hediyeleri verildi.
ADV, okul birincisini dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncüsünü iPad, ilk 10'a giren tüm öğrencileri tablet bilgisayar, mezun olan tüm öğrencileri de günün anısına hazırlanmış kalemle ödüllendirdi.

Haberin Devamı

KEP ATIP, SEVİNÇLERİNİ BİRBİRLERİNE SARILARAK YAŞADILAR

Törenin ardından okul bahçesine çıkan öğrenciler kep fırlattı. Kep fırlatan öğrenciler, mezuniyet sevincini birbirlerine sarılarak yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!