Genç anne ve oğlu soba kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Genç anne ve oğlu soba kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2013 12:30

GAZİANTEP’TE sobadan sızan karbonmononsit gazından zehirlenen 22 yaşındaki Halime Kurt ile 2 yaşındaki oğlu Ali Kurt yaşamını yitirdi. Eşi ve oğlunu kaybeden baba Ali Kurt'un feryadı yürek dağladı.

Olay, merkez Şehitkamil İlçesi’nin Kayaönü Mahallesi 66’ncı sokak 40 numaralı evde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Ertuğrul Kurt, gece vardiyasından sabah eve dönerek kapıyı çaldı, ancak açılmadı. Eşinin cep telefonuna da cevap vermemesi üzerine Ali Kurt, komşusundan yardım isteyerek kapıyı kırıp içeri girdi. Kurt, eşi ile çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri anne-oğulun zehirlenerek yaşamını yitirdiğini belirledi.

BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ / FOTO GALERİ

Acı haberi duyar duymaz Kurt Ailesi’nin evine koşan yakınları fenalık geçirdi. Soba kurbanı Halime ve oğlu Ali Kurt’un cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

ÇİFTE ACIYA AĞIT

Sobadan sızan karbonmonoksit gazının zehirlemesi sonucu hem eşini hem de oğlunu kaybeden fabrika işçisi Ertuğrul Kurt’un feryadı yürek dağladı. Çifte acıyla yıkılan Ertuğrul Kurt, cenazelerin evden çıkarılması sırasında, "Ben şimdi ne yaparım? Ben nasıl yaşarım?" diye ağıtlar yakıp, gözyaşlarına boğuldu. Kurt’un bu sözleri olay yerindeki herkesi duygulandırdı. Anne ve oğlunun cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi’ne götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!