Gelin-damat kaza yaptı yakınları takı aradı

Güncelleme Tarihi:

Gelin-damat kaza yaptı yakınları takı aradı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2006 14:42

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde, gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil, yol kenarında yığılan kum ve taşlara çarptı. Kazada hafif yaralanan gelin ve damadın olay yerine gelen yakınları, etrafa saçılan takıları toplama telaşına düştü.

Olay, İskenderun'a bağlı Arsuz Beldesi'nde meydana geldi. Damat 27 yaşındaki Erkan Solmaz, kuafördeki işi biten gelin 22 yaşındaki Güler Şenal'i alıp, 31 PS 404 plakalı otomobille düğün salonuna doğru yola çıktı. Erkan Solmaz'ın kullandığı otomobil, viraja girerken bir inşaatın yapımında kullanılmak için dökülen kum ile taş yığınına çarptı. Hasar gören otomobildeki gelin ve damat kazayı sıyrıklarla atlattı.

Gelin ve damadı düğün salonunda beklerken kazayı duyup olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Gelenlerden bazı kazanın etkisiyle sinir krizi geçiren gelini teselli etmeye çalışırken, bazıları da yerlere saçılan takıları arama telaşına kapılıp, otomobilde ve kaza yerinde takı aradı.

Güler Şenal ile Erkan Solmaz, bir süre sonra gelin arabası olarak süslenen başka bir otomobille düğün salonuna götürülüp, törene katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!