Geldikleri gibi gidecekler

Güncelleme Tarihi:

Geldikleri gibi gidecekler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2008 00:00

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kurultay sonrası ilk kez geldiği İzmir’de partililerin ilgisiyle moral buldu.

Adnan Menderes Havalimanı’nda, aralarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri ve belediye başkanlarının da bulunduğu kalabalık tarafından karşılanan Baykal, Gümüldür’de yapılan Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılış törenine katıldı, şunları söyledi: "Kaygılar yükselmeye başladı. Ekonomi, tarım tökezledi. AKP iktidara geldiğinde 220 milyar dolar borç vardı. AKP 5 yıl içinde o borcu 500 milyar dolara çıkardı. Hiçbir iktidar ebedi değildir. Millet getirdi, millet götürecek. Bu iktidarı değiştireceksiniz değil mi? Geldikleri gibi gidecekler."

Yerel sorunlara da değinen Baykal, AKP’nin Gümüldür Belediyesi’ni kapatacak olmasına tepki gösterdi. Bu konuda Anayasa Mahkemesi’ne yaptıkları başvuruyu da hatırlatan Baykal "İnşallah bu yanlışı Anayasa Mahkemesi’nden döndüreceğiz" dedi.

Alsana İzmir’i...

Güzelbahçe’de 1100 kişi kapasiteli amfi tiyatroyu da açan Baykal, "Birileri gelip İzmir’i alacağını söylüyordu. Gel de al İzmir’i. İzmir kendini pazarlamaya açmadı. Satışa, ihaleye çıkarmadı. Bastıran, korkutan, yıldıran İzmir’i alamaz değil mi? İzmir ile iftihar ediyorum. Tüm belediye başkanlarım göğsümü kabartıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!