Geçen yil neredeydiler

Güncelleme Tarihi:

Geçen yil neredeydiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nurseli İdiz, sanki alnına yazılmış gibi hiçbir yılbaşında eğlenemiyor. Sibel Can, 13 yaşından beri çalıştığı için artık ailesiyle başbaşa geçireceği bir yılbaşını özlüyor. Sezen Aksu'ya göre yılbaşı, doğum günü gibi özel günler kutlanmalı, çünkü insanı motive ediyor. Meltem Cumbul ise son güne kadar plan yapmayanlardan... Diğer ünlülerin 97-98 Yılbaşı programları aşağıdaki gibi. Okuyacağınız üzere onlar da sizden bizden pek farklı şeyler yapmıyorlar. Ünlü ünsüz herkese iyi yıllar!

YILMAZ ERDOĞAN

Geçen sene yeni yıla İsveç Stocholm'de girdim. Bu sene yılbaşı için özel bir planım yok. Buralardayım galiba...

GANİ MÜJDE

Geçen sene yılbaşını Paris'te eşim ve arkadaşlarımla geçirdim. Fakat hava o kadar soğuktu ki, donduk. Bu sene için bir programım yok. İnsanların kendini eğlenmek zorunda hissetmesi bana anlamsız geliyor. Bu yüzden de o gece için alternatifler arıyorum. Akşamüstü saat beşte uyumak veya bütün günümü bir sinemada geçirmek gibi. Neyseki bu sene Ramazan, oruç tutacağız!

SİBEL CAN

Bu sene yılbaşında iki çocuğumu da alarak Miami'ye eşimin yanına gidiyorum. 13 yaşımdan beri her yılbaşı gecesi çalışıyorum. Yılbaşı benim için çalışmak anlamına geliyor. Ama bu sene bunu kıracağım, ailemle birlikte olacağım.

NESRİN TOPKAPI

Benim yılbaşlarım hep aynı şekilde geçiyor. Evde tek başıma yemek yiyorum, sonra da televizyon seyrediyorum. 15 yıldır yılbaşı programım hiç değişmedi.

ORHAN KURAL

Geçen sene yılbaşını Hindistan'da arkadaşlarımla geçirdim. Tac Mahal'in simgesi olan mermerlerin kararmasını önlemek üzere yapılan bir toplantıya katılmıştım. Yılbaşında ‘‘eğlenmeliyim’’ psikolojisiyle otellerde süslü püslü masalarda oturmalarını anlamsız buluyorum. Sokağa çıkarak, değişik insanlarla tanışarak geçirilen bir yılbaşı bence daha güzel. Bu sene yılbaşını arkadaşlarımla Ekvator'da Quinto'da geçireceğim. Orada bir de TV programına katılacağım.

TARIK MİNKARİ

Geçen sene yeni yılı Palermo, Setimo Meydanı'nda, bir sirk gösterisini izleyerek geçirdim. 10 yıldır yeni yılı ev dışında karşılıyorum. O yüzden bu sene evde olacağım.

RAFET EL ROMAN

Bu kez yeni bir seneye program yaparak girmek istemiyorum. Bu yüzden de karımı ve çocuğumu alıp Almanya'daki akrabalarımın yanına gideceğim.

Bu yıl ne yapacaklar

NURSELİ İDİZ

Geçen sene Tiyatro Talimhane'nin barında arkadaşlarımla beraberdim. Benim bütün yılbaşlarım çok kötü geçiyor. Yapmak istediklerimi bir türlü yapamıyorum. Ama bu sene iyi geçirme konusunda ısrar edeceğim. Bir plan yapmadım, belki evde arkadaşlarıma parti veririm. Ya da üç-dört günlüğüne Prag'a giderim. Dizi çekimleri, oyun, turneler arasında bunu nasıl becereceğim, onu bilmiyorum.

SERTAB ERENER

Geçen sene yılbaşını evde dinlenerek geçirdim. Televizyon seyrettim, keyif yaptım. Bu sene ise çalışarak geçecek. Antalya'da bir yerde sahneye çıkacağım. Aslında yeni yıla çalışarak girmeyi sevmiyorum. O yüzden en keyifli yılbaşım geçen seneki idi diyebilirim.

TÜRKAN ŞORAY

Geçen sene yılbaşında, genellikle olduğu gibi ailemle birlikteydim. Bu sene ne yapacağım henüz belli değil.

SEZEN AKSU

Geçen sene yılbaşında Kaşmir Bar'da program yapıyordum. Bu sene, yeni çıkan kasetinin hazırlıkları yüzünden çok yoruldum ve evde dinlenmek istiyorum. Yılbaşı ve doğum günü gibi özel günlerin kutlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu günlerde yapılan hazırlıklar insanı motive ediyor.

Ünlülerin geçmiş ve gelecek yılbaşı programları

CEMİL İPEKÇİ

Geçen sene yılbaşını Bodrum'da geçirdim. Arkadaşlarımlaydım. Bu yıl da yine arkadaşlarımla birlikte İstanbul'da olacağım.

MELTEM CUMBUL

Geçen yıl kendi evimde, annem, babam, liseden arkadaşım Aslı'yla birlikte dördümüz kutladık. Çok güzel bir yemek hazırlamıştım, onu yedik. Sonra Aslı'yla, bana çok yakında oturan Yonca Evcimik'in partisine gittik. Çok da geç olmayan bir saatte uyudum. Zaten her yılbaşında erkenden yatar, ertesi sabah da erken kalkıp herkesi ararım. Bu sene ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Aslında yurtdışına gitmek istiyordum, ama 29'unda oyunumuz var. Son güne kadar plan yapmayacağım. Herhalde yine annemlerle yemek yiyip sonra bir yerlere giderim. Nereye gideceğim çok önemli değil, zaten hiçbir yılbaşında çok eğlendiğimi hatırlamıyorum.

MUSTAFA ALTIOKLAR

Her sene yılbaşlarım birbirinin aynı geçiyor. Yılbaşı özel bir anlam taşımıyor benim için. Bu sene için de hiçbir plan yapmadım. Geçen sene dışarıdaydım. Herhalde bu sene de dışarı çıkarım. Ama ben zaten her gece dışarı çıkıyorum.

HALUK BİLGİNER

Geçen sene yılbaşını Hollanda'da Amsterdam sokaklarında eksi 5 derecede yürüyerek geçirdim. Bu sene ise çalışmam gerektiği için yeni yıla evde gireceğim.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!