Geçen hafta bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2008 00:00

Geçen hafta magazin dünyasının en çok konuşulan olayları Seda Sayan'ın Onur Şan'la evlilik kararı alması, Nez'in tek celsede boşanması ve Uma Thurman'ın İstanbul ziyareti oldu.

Haberin Devamı

Seda Sayan evleniyor

Seda Sayan, yaklaşık bir aydır beraber olduğu, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi türkücü Onur Şan ile evlenme kararı aldı. Önceki hafta gittikleri Paris'ten evlilik kararı alarak dönen çiftin "nikah" haberi, gündeme bomba gibi düştü.

Nez tek celsede boşandı

Nez, ABD'de nişanlandığı ve geçtiğimiz martta evlendiği işletmeci eşi Berna Nuri Süer'den tek celsede boşandı. Üç aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrenince depresyona giren ve bu olayın ardından eşine boşanma davası açan ünlü şarkıcı, ayrılırken Süer'den hiçbir şey talep etmedi.

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Uma ve Angela İstanbul'da

Quentin Tarantino'nun yönettiği "Pulp Fiction" (Ucuz Roman) ve "Kill Bill" filmlerindeki rolleriyle dikkat çeken Amerikalı oyuncu Uma Thurman, gizlice İstanbul'a geldi. Hafta sonunu Sultanahmet'teki Four Seasons Otel'de geçiren Thurman, sevgilisiyle geldiği İstanbul'dan, pazar sabahı özel jetiyle sessiz sedasız ayrıldı.

Haberin Devamı

Aynı günlerde Yunan şarkıçı Angela Dimitriou da Türkiye'deydi. Pop müziğin genç yeteneklerinden Tolga Futacı'ya birlikte söylediği "Seviyorum" (Gia Sena Liono) şarkısının klip çekimlerine katılmak için İstanbul'a gelen şarkıcı, "Türkiye'ye dört yıl önce de gelmiştim. Tekrar ülkenizde olmaktan mutluyum" dedi.

Evlerine hırsız girdi

İstanbul-Ömerli'de, gözlerden uzak bir villada yaşayan Aşkın Nur Yengi-Haluk Bilginer çiftinin evine hırsız girdi. Çiftin kızları Nazlı ile birlikte dışarıda olduğu sırada eve giren hırsız ya da hırsızlar, 5 bin sterlin, 1300 YTL ve 300 Euro nakit paranın yanı sıra kol saatlerini, ev ve araba anahtarlarını da çaldı.

/images/100/0x0/55eb1d7ff018fbb8f8ac1b15
Bülent Ersoy zehirlendi

Bülent Ersoy, "Popstar Alaturka" yarışmasının pazar günkü canlı yayını sırasında rahatsızlandı. Reklam arasında getirilen köfteleri yedikten sonra fenalaşan sanatçının zehirlendiği anlaşıldı. Kulise korumaların yardımlarıyla giden Ersoy, sağlık ekibinin çabalarıyla kusarak kendine gelebildi.

TRT'ye dizi yapıyor

Ferdi Tayfur, yıllarca yasaklı olduğu TRT ekranlarına "Memur Muzaffer" adlı diziyle döneceğini açıkladı. Tayfur, toplumsal olayların işleneceği bir projeyi hayranlarının seveceğine inandığını söyledi.

Yatak kavgası

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Demet Akalın, sevgilisi Oğuz Kayhan'la yatakta çektirdiği fotoğrafların, daha önce benzer bir prodüksiyonda yer alan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin pozlarından daha iyi olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcının "Daha önce yatakta çekilmiş bir hımbıl arkadaşla, hımbıl sevgilisi var. Ama olmadı. Öyle birbirine yakışan tek çift biziz" sözlerine Altuğ da "Onların ne dediği umurumuzda değil. Ne kızdık, ne üzüldük. Söylenecek onlarca şey olmasına rağmen susacağız. Bize yakışan budur" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Rüzgar bebek doğdu

Burak Hakkı ve Sema Şimşek çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Sezaryenle doğan 3 kilo ağırlığında, 51 cm boyundaki erkek bebeğe "Rüzgar" adı verildi. Doğum sırasında eşini yalnız bırakmayan Hakkı, "Bu tarifi imkansız bir duygu, ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bundan sonra

/images/100/0x0/55eb1d7ff018fbb8f8ac1b19
hayatımın odak noktasında Rüzgar olacak" dedi.

Tarkan Beyaz Show'a gelsin kampanyası

Televizyon programlarına çıkmayan Sezen Aksu'yu programına konuk alabilmek için yıllarca uğraşan ve sonunda onu ağırlama şansını yakalayan Beyazıt Öztürk, şu sıralar aynı taktiği Tarkan için deniyor. "Metaformoz" albümüyle suskunluğunu bozan Tarkan'ı "Beyaz Show"a çıkarabilmek için girişimde bulunan Öztürk'ün "Pikniktube" adlı sitesine koyduğu video dikkat çekiyor. Yamaç paraşütüne asılmış "Tarkan Beyaz Show'a Gelsin" pankartının göklerde gezindiği videoda sokak röportajları da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!