‘Gece yarısı o ipi nereden buldu’

Güncelleme Tarihi:

‘Gece yarısı o ipi nereden buldu’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 22:11

Cihangir’de, önceki sabah bir sokakta kalın bir iple boynundan demir çubuğa ipe asılı halde cansız bedeni bulunan kişinin Turan Polat (38) olduğu ortaya çıkarken, ev arkadaşı olayın cinayet olabileceğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Fındıklı Yokuşu’nda bulunan, uyuşturucu ve resmi belgede sahtecilikten polis kaydı çıkan Polat’ın cenazesi Sivas’tan gelen yakınlarınca teslim alınıp dün memleketinde toprağa verildi. Beyoğlu’ndaki ev arkadaşı İsmail Duran ise, Polat’ın intihar ettiğine inanmadığını söyledi.



YENİ HAYAT KURACAKTI

15 yıllık arkadaşı Polat’ın iki yıl önce cezaevinden çıktığını söyleyen bar işletmecisi Duran, şunları anlattı:“Cumartesi gecesi bara geldi. Sürekli birisiyle mesajlaşıyordu. Sabah saat 03.00 sıralarında çıktı. Yanındaki arkadaşından da İstiklal Caddesi üzerinde ayrılmış. Tek başına Cihangir’e yürümüş. Esrar kullanırdı, iş aradığı için bunalımdaydı ama hiç intihar edecek biri değildi. Gece yarısı o kalın ipi nereden bulmuş? Ayrıca gece çıktığı deri montu yoktu. Üzerinden telefon ve kimlik de çıkmamış. Oysa cezaevinden çıktığı için kimliğini hep üzerinde taşırdı. Yeni bir hayat kurmaya çalışıyordu. Turan’ın öldürüldüğünü düşünüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!