Gazzeli yaralı çocuklara hastanede moral ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Gazzeli yaralı çocuklara hastanede moral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2023 07:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gazze’den Türkiye’ye getirilen ve Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan 16 çocuğu ziyaret etti.

Haberin Devamı

Hastaların tedavi gördüğü Çocuk Hastanesi’ne gelen Emine Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da eşlik etti. Tek tek çocuklarla ilgilenen Emine Erdoğan, doktorlarından çocukların sağlık durumlarına ilişkin detaylı bilgi aldı. Emine Erdoğan, hasta yakınlarına sarılarak, “Geçmiş olsun ve acil şifa” dileklerinde bulundu.

DERHAL KALICI ATEŞKES

Bazı çocukların durumları karşısında duygulanan Emine Erdoğan, sağlık durumu daha iyi olan çocukları kucağına alıp, severek, oyuncaklarla oyunlar oynattı. Emine Erdoğan, “Bacaklarımı hissedemiyorum” sözüyle tanınan 9 yaşındaki Gazzeli Retal Ashour’u da ziyaret ederek, doktorlarından “bacağının iyileşeceği” haberini aldı. Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Emine Erdoğan, “Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Filistinli çocuklarımızın güvende ve iyi olduklarını görmek, bir nebze de olsa umutlarımızı tazeledi. Rabbim’den her bir yavrumuza acil şifa diliyorum. Bütün kalbimle, abluka altındaki Gazze’de yaşam mücadelesi veren Filistinli masum tüm çocuklar için derhal kalıcı ateşkes ilan edilmesini ve insani yardımların sağlanmasını talep ediyorum” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!