Gaziantep'te doktora saldırıda 3 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte doktora saldırıda 3 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2023 12:03

Gaziantep’te özel bir hastanenin acil servisinde çalışan Dr. Asadullah Beğoğlu'na saldırı olayı ile ilgili 3 kişi tutuklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ayrıca yoğun bakımda tedavi gören doktorun taburcu olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Gaziantep’te 19 Ağustos tarihinde özel bir hastanenin acil servisinde görevli Dr. Asadullah Beğoğlu'nun hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısına uğramasının ardından polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan şüphelilerden 1'i tutuklanmıştı. Derinleştirilen soruşturmada yakalanan 2 şüphelinin daha tutuklanması ile tutuklu sayısı 3'e çıktı.

BAKAN KOCA: "TUTUKLU SAYISI 3'E ÇIKTI"

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olayla ilgili 3 şahsın tutuklandığını açıklayarak, saldırıya uğrayan doktorun ise yoğun bakımda tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edildiğini duyurdu. Bakan Koca, "Gaziantep’te bir özel hastanenin acil servisinde 19 Ağustos'ta yaşanan şiddet olayı sebebiyle tutuklu yargılanacak kişi sayısı 3'e çıktı. 3 kişi daha şüpheli sıfatıyla sağlıkta şiddet olayı soruşturmasına dâhil edildi. Adaletin sağlık çalışanlarımız için güven teşkil edecek şekilde tecelli edeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haberin Devamı

"DOKTOR ARKADAŞIMIZ, TEDAVİSİ TAMAMLANARAK TABURCU EDİLMİŞTİR"

Bakan Koca, saldırıya uğrayan doktorun durumunu hakkında da bilgi vererek, "Başından yaralanıp yoğun bakımda tedavi gören, ayrıca aldığı darbe nedeni ile böbrek rahatsızlığı yaşayan doktor arkadaşımız, tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir. Tüm sağlık çalışanları adına kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Sağlıkta insan kaynağımız bizim en değerli varlığımız. Suçluların cezasız kalması düşünülemez" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!