Gazeteci-yazar Gürbüz Azak için saygı gecesi

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci-yazar Gürbüz Azak için saygı gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2010 11:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş ile Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) tarafından gazeteci-yazar Gürbüz Azak için 3 Aralıkta “Saygı Gecesi” düzenlenecek.

Kültür A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte Azak, meslektaşları ve dostları ile bir araya gelecek.

Gece kapsamında yapılacak açık oturum, Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Bayhan'ın açılış konuşması ile başlayacak. Mehmet Nuri Yıldırım'ın başkanlığındaki oturumda Üstün İnanç, Hüseyin Gökçe ve Recep Arslan da birer konuşma yapacak.

Etkinliğin “Yakınlarının Gözüyle” adlı bölümünde ise Ali Hakkoymaz, Can Alpgüvenç, Cihat Zafer, Etem Çalışkan, Hüseyin Sarıkoç, İbrahim Özdabak, Muammer Erkul, Mustafa Nadir Önay, Uğur İlyas Canbolat, Ümit Şimşek ve Yurdagün Göker, Gürbüz Azak'ı anlatacak.

Gazeteci, yazar, karikatürist ve ressam Gürbüz Azak'ın eserleri, fotoğrafları, çizgi romanları, yazıları ve hakkında yazılanlardan oluşan serginin de düzenleneceği “Saygı Gecesi”, Mehmet Akça'nın vereceği mini konser ile sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!