Gazeteci İsmail Güneş mezarı başında anıldı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci İsmail Güneş mezarı başında anıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2010 13:03

KAHRAMANMARAŞ'ta geçen yıl 25 Mart'ta meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren İHA Muhabiri İsmail Güneş, ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarı başında ailesi ve çalışma arkadaşları tarafından anıldı.

Haberin Devamı

BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin öldüğü helikopter kazasında, İsmail Güneş'in cesedi olaydan ancak 5 gün sonra bulunabilmiş ve cenazesi Sivas’ta 1 Nisan tarihinde toprağa verilmişti. Güneş'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir grup meslektaşı, eşi Yasemin Güneş, ablası Melek İlkay ve yakınları Yukarı Tekke Mezarlığı içerisindeki kabrini ziyaret etti. Burada İsmail Güneş ve kazada ölenler için Kuran okundu ve dua edildi. Yakınlarının üzgün olduğu gözlenirken, ablası Melek İlkay ise fenalık geçirdi.

İsmail Güneş anısına 25 Mart’ta meslektaşları tarafından açılan ve 30 fotoğrafının yer aldığı sergi de bugün sona erdi. Sergiyi açık kaldığı bir haftalık süre içerisinde yaklaşık 7 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi. Güneş’in ailesi, bu akşam kentteki Paşa Camii’nde mevlit okutacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!