Gasp oyununu cep telefonu mesajı bozdu

Güncelleme Tarihi:

Gasp oyununu cep telefonu mesajı bozdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 12:51

Beykoz'da, arkadaşlarına kendisi ve birlikte olduğu kadının cüzdanını gasbettiren ve emniyete şikayette bulunan bir kişi, 2 şüpheliyle cep telefonundan mesajlaşınca yakalandı.

Haberin Devamı

Engin S. (30), para karşılığı birlikte olduğu A.G. ile otomobiliyle gittiği ormanlık alanda 2 kişi tarafından cüzdan ve çantalarının gasbedildiği gerekçesiyle Paşabahçe Polis Merkezine başvurdu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Engin S'nin çelişkili ifadeleri üzerine bu kişinin cep telefonu görüşmeleri ve mesajlarını incelemeye aldı.

Gasp olayından önce arkadaşı Yasin I'ya “Gerçek olması için benim cüzdanımı da alın” ve sonrasında “Ben yarın evdeyim, gelin parayı bölüşelim” mesajı çektiği belirlenen Engin S, yeniden alınan ifadesinde olayı kendisinin planladığını itiraf etti.

Zaman zaman para karşılığı birlikte olduğu A.G'nin bir buluşmalarında 500 TL'sini çaldığı gerekçesiyle böyle bir plan yaptığını savunan Engin S. ile arkadaşları Yasin I. ve Sezer G. de gözaltına alındı.

Bu kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!