Garip aşk hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Garip aşk hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sandıklı’da iki kez evlenip boşanan çift cinsiyetli bir kadın, ikinci kez kız kaçırdı

AFYON'un Hocalar İlçesi'nde 2 erkekle evlenip boşanan çift cinsiyetli Hanım Kara, 25 yaşındaki Emine Topkaya isimli bir kızı kaçırdı. Yakalanıp adli makamlara teslim edilen Kara ve Topkaya, mahkemede kendi istekleriyle kaçtıklarını söyleyince serbest bırakıldı. Çılgın aşıklar, serbest kaldıktan sonra da evlerine dönmeyerek yeniden kayıplara karıştı.

Hocalar İlçesi Ahurhisar Beldesi'nde yaşayan Hanım Kara, 1956 yılında çift cinsiyetli olarak dünyaya geldi. Ailesi tarafından kız gibi büyütülen Kara, 26 yaşına geldiğinde Ahmet Ayvaz'la ilk evliliğini yaptı. Bu evliliği ancak 2 yıl sürdürebilen Hanım Kara, eşinden boşandıktan sonra 1984 yılında aynı beldede yaşayan Eşe İlhan isimli bir kızı evlenmek vaadiyle kaçırdı.

EŞE'Yİ DE KAÇIRMIŞTI

Hanım Kara ile Eşe İlhan, yakalanacaklarını anlayınca çok sayıda ağrı kesici hap içerek intihara kalkıştı. Eşe İlhan yaşamını yitirirken, Hanım Kara hastaneye kaldırılıp yeniden hayata döndürüldü. Bu olaydan bir süre sonra bu kez Yusuf Yayla isimli bir erkekle ikinci evliliğini yapan Hanım Kara, bu evliliğini de sürdüremedi ve 1 yıl sonra boşandı.

İki kez evlenip boşanan çift cinsiyetli kadın, babası Ahmet Kara'ya ait benzin istasyonunda çalışmaya başladı. Bu arada babasının arkadaşlarından Bayram Topkaya'nın kızı Emine Topkaya ile birlikte olmaya başlayan Hanım Kara, bu ilişkisini 26 yaşındaki Emine'nin ailesinin baskısıyla Yusuf Tavşan adlı bir gençle nişanlanmasına kadar sürdürdü.

SERBEST KALDILAR

Gizli aşk yaşadıkları Emine'nin nişanlanması üzerine çılgına dönen Hanım Kara, Yusuf Tavşan'a her şeyi anlatıp nişanın bozulmasını sağladı, geçtiğimiz hafta da Emine Topkaya'yı evlenmek vaadiyle kaçırdı. Kayıplara karışan çift, kısa süre sonra yakınları tarafından yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Mahkemede serbest kalan Hanım Kara ile sevgilisi Emine Topkaya, yeniden kayıplara karıştılar. Afyon'da bu garip aşk hikayesi büyük yankı uyandırırken, yaşanan olaydan rahatsız olan aileleri ise Hanım Kara ile Emine Topkaya'yı yeniden aramaya başladı. Bugüne kadar yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen, çılgın aşıklar bulunamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!