Gamze nasıl düştü

Güncelleme Tarihi:

Gamze nasıl düştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 01:42

Nazilli’de nişanlısıyla bir otelde kalan üniversite öğrencisi Gamze Uslu, gece otelin 4’üncü katındaki odanın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın nişanlısı, Gamze’yle tartıştıklarını, sonra barıştıklarını, banyodayken bir ses duyup bakmaya gittiğinde onu aşağıda hareketsiz gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

AYDIN Nazilli’de genç bir kız şüpheli bir şekilde öldü. Adnan Menderes Üniversitesi maliye bölümünde yüksek lisansta okuyan 27 yaşındaki Gamze Uslu, 5 gün önce ziyaretine gelen Mersin Üniversitesi’nde öğrenci nişanlısı Baki Can Gölcü (28) ile ilçe merkezindeki bir otele yerleşti. Sık sık tartıştıkları belirtilen çift, salı gecesi oteldeki odalarına çekildi. Gece yarısı Uslu, 30 metre yükseklikteki 4’üncü katın balkonundan, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Ağır yaralanan Uslu, ihbar üzerine gelen acil sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

‘TECAVÜZ’ TARTIŞMASI

Gamze Uslu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Uslu’nun nişanlısı Baki Can Gölcü, polis merkezine götürüldü. Üzerinde yaklaşık 6 bin lira bulunan Gölcü’nün yanı sıra bitişikteki odalarda kalanların da ifadelerine başvuruldu. Gölcü ilk ifadesinde, Uslu’nun Bursa’da İngilizce kursu gördüğü sırada tecavüze uğradığını söyleyince tartıştıklarını, nişanlısına ait dizüstü bilgisayarı kırdığını, ardından barıştıklarını, kırılan bilgisayarın yenisini alıp birlikte bir restoranda yemek yediklerini anlattı. Gölcü, bir süre içki içtikten sonra otele döndüklerini, nişanlısının ayılmak için başını yıkadığını, odadan ayrılıp banyoya girdiği sırada sesi duyduğunu, balkona çıktığında nişanlısını zeminde hareketsiz halde gördüğünü söyledi. Gölcü, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Haberin Devamı

KREDİYLE YURDA ÖDEDİ

Gamze Uslu’nun, nişanlısının geldiği gün bankadan kendi adına 10 bin lira kredi çektiği, kaldığı özel yurdun ücretini, hem kendisinin hem de Gölcü’nün bankalara olan kredi kartı borçlarını ödediği belirlendi.

‘KIZIM İNTİHAR ETMEZ’

İki kızından küçük olanı kaybetmenin acısını yaşayan baba Sinan Uslu, kesin otopsi sonucunu bekleyeceklerini belirterek, “Gamze, ailesine düşkündü. İntihar ettiğine ihtimal vermiyorum. Otopsi sonucunu bekleyip göreceğiz” dedi.

GÖRGÜ TANIĞI

Balkondaki atletli kişi baktı ve içeri girdi

GENÇ kızın düşme anıyla ilgili otel ve yakındaki Mobese kameralarında net bir görüntüye rastlanmadı. Olayın olduğu dakikalarda otelin karşısındaki binanın balkonunda bulunan 3 kişiden Mehmet Dilmen şunları anlattı: “Arkadaşlarımızla balkonda duruyorduk. Bir gürültü duyduk. Karşıya baktığımızda balkonda atletli biri vardı. Otelin önünde bazı kişilerin ‘112’yi arayın’ diye bağırmalarını duyduk. Balkondaki kişi içeri girip giyindi. Ardından balkona çıkan kişi ‘Yardım edin’ diye bağırdı. Bu kişi tekrar odaya girdi ve odanın ışıkları kapandı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!