Galatasaray-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (CANLI İZLE)

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda (CANLI İZLE)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 09:55

Şampiyonlar Lig'i için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Devler Lig'i yolunda en ciddi hazırlık maçı karşılaşmasına çıkıyor. Bu akşam İspanya'da Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylarda...

Haberin Devamı

Galatasaray, Devler Lig'i yolunda en ciddi hazırlık maçı karşılaşmasına çıkıyor. Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda olacak?

Real Madrid'in gelenekselleşen şöleni Santiago Bernabeu Kupası'nda bu sezonki rakip Galatasaray olacak. Gözler artık Galatasaray Real Madrid maç saatinde. Galatasaray, Real Madrid ile oynayacağı Santiago Bernabeu Kupası maçı için İspanya'ya gitti. Sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid ile bu akşam oynayacağı Santiago Bernabeu Kupası maçı için Madrid'e hareket etti. Burak Yılmaz, Melo ve Chedjou İspanya'ya götürülmedi. Peki Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1911-1927 yıllarında formasını giydiği Real Madrid Kulübü'nün, 1943'ten yaşamını kaybettiği 1978 yılına kadar başkanlığını yapan Santiago Bernabeu'nun anısına yapılan turnuva, ilk kez 1979'da düzenlendi. 1. Santiago Bernabeu Kupası'nı, finalde Hollanda'nın Ajax takımını 2-0 yenen Alman kulübü Bayern Münih kazandı.

Haberin Devamı

Her yıl ağustos sonu ile eylül başında sezona hazırlık amacıyla organize edilen turnuvada, 1985'e kadar 4 takım mücadele etti. 1986'da da 4 takımın yer aldığı kupa, 1987'den itibaren Real Madrid ile davet ettiği kulüp arasında oynandı. Turnuvaya, kulübün 100. kuruluş yıl dönümü olan 2002'de bir seferliğine 4 takım katıldı.

Galatasaray-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda (CANLI İZLE)

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI BUGÜN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Real Madrid maçı bu akşam saat 23:30'da başlayacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.

Santiago Bernabeu Kupası, Real Madrid'in UEFA Süper Kupası ve İspanya Süper Kupası'nda mücadele ettiği 2014 yazında düzenlenmedi. Turnuvanın 4 takım arasında oynandığı 1979 ve 1982 yılları dışında 33 kez finalde yer alan Real Madrid, bu maçların 24'ünden galip ayrıldı. Galatasaray, 2011'de ilk defa davet edildiği Santiago Bernabeu Kupası'nda Real Madrid'e 2-1 kaybetti.

REAL MADRİD VE GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇLARI TABLOSU

Galatasaray-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda (CANLI İZLE)

Haberin Devamı

İtalyan Carlo Ancelotti'den boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Rafael Benitez'in getirildiği Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası öncesi oynadığı 7 hazırlık maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonuna, Medicana Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak başlayan Galatasaray, çıktığı 5 hazırlık maçının 4'ünü kazandı, birini ise kaybetti.

Galatasaray'ın İtalya'nın Udinese takımıyla Avusturya'da oynadığı karşılaşma ise Türk asıllı Avusturya vatandaşı taraftarların çıkardığı olaylar yüzünden 34. dakikada iptal edildi.

BAKMADAN GEÇME!