Fujitsu Siemens’le çılgın yılbaşı

Güncelleme Tarihi:

Fujitsu Siemens’le çılgın yılbaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2007 00:00

Fujitsi Siemens Computers ’in Çılgın Yılbaşı kampanyasında 2008 model dizüstüler ve Finlandiya’da Noel Baba’yı ziyaret edip ren geyiklerini görme imkanı var.

Yeni yıl hızla yaklaşırken, yılbaşında ne hediye alacaklarını, alışverişe nasıl zaman ayıracaklarını düşünenlerin imdadına Fujitsu Siemens yetişti. Avrupa’nın lider BT altyapı şirketi, tüm Avrupa’da online olarak "Çılgın Yılbaşı" kampanyasını düzenliyor.

Şirket bu yılbaşı için sadece son teknolo-jilerle üretilmiş dizüstülerin satın alınmasını kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda Finlandiya’ya 4 günlük bir ziyaret yaparak gerçek bir Ren geyiği görme fırsatı da veriyor.

Postanede uzun kuyruklarda beklemek istemeyen müşteriler, ailelerine ve arkadaşlarına tebrik kartı göndermek için kampanya kapsamında Fujitsu Siemens Computers İnternet sitesinde bulunan "Çılgın Yılbaşı Kartı"nı kullanabiliyorlar. Zevklerine göre hip-hop, rock’n roll, disko veya etekli bir balerin olarak sunulan dört tarzdan birini seçip kendi "Dans Eden Noel Baba"larını da oluşturabiliyorlar. Ayrıca Çılgın Kart’a kendi resimlerini yükleyip, Noel baba kılığına girerek kişiselleştirmeleri de mümkün.

Kampanyaya katılanlar arasından, En Çılgın Kart’ın yaratıcısı Finlandiya’nın Laponya bölgesine dört günlük bir seyahat kazanacak. Bu ödüle otel masrafları ve kuzey kutbuna doğru bir kar aracı ile yapılacak safari de dahil olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!