FSM'den atladı kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

FSMden atladı kurtuldu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2013 00:00

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü dün korkuluklarına çıkan kamyon şoförü O.E. tüm ikna çabalarına rağmen kendini boğaza bıraktı. Bir mucize daha gerçekleşti. E. yaralı olarak kurtuldu. 19 Mart'ta da Boğaziçi Köprüsü'nde intihar eden bir kişi yaralı olarak kurtulmuştu.

Haberin Devamı

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde kamyonunu durduran 37 yaşındaki O.E. korkuluklara çıktı. İntihar girişiminde bulunan E.' ikna etmek için polis ekipleri seferber oldu. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir bir kadın psikolog da aracını köprü üzerinde durdurarak kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen O.E.'yi ikna etmeye çalıştı. E.'yi ikna çabaları sırasında FSM'de trafik yoğunluğu yaşandı.

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ'NDEKİ DEHŞET KAMERADA

Ä°ÅžTE YAÅžANAN O ANLAR / FOTO GALERÄ°

18 MART'TA DA BÄ°R MUCÄ°ZE YAÅžANMIÅžTI

MUCÄ°ZE GERÇEKLEÅžTÄ°Â
 
Yaklaşık 45 dakika süren çabalar sonuç vermedi. E.'in korkuluklara tutunarak vücudunu aşağıya bıraktı. Polisler hemen O.E.'nin elinden tuttu. Ancak E. polislerin ellerinden kayarak Boğaz'a düştü. Denize çakılan E. köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen O.E., önce kıyıya çıkarıldı. E. daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. O.E.'nin eşinden boşandığı için psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!