Freni boşalan TIR bir otomobile, direğe ve eve çarptı

Güncelleme Tarihi:

Freni boşalan TIR bir otomobile, direğe ve eve çarptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2008 14:54

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, freni boşalınca kontrolden çıkan demir yüklü TIR, park halindeki otomobil, elektrik direği ve bir evin balkonuna çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Şans eseri, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, sadece maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Dün, saat 08.30 sıralarında Ahmet Yıldız'ın içinde uyuduğu 06 SBY 59 plakalı demir yüklü TIR, yokuş aşağı dururken frenleri boşalınca birden hareket etti. Uyanan Yıldız'ın tüm müdahalesine rağmen durduramadığı TIR, Bozan Başıbüyük'e ait park halindeki 35 DCS 39 plakalı otomobil, elektrik direği ve iki katlı evin balkonuna çarpıp güçlükle durabildi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Yıldız, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaza sırasında evde bulunan ve ses üzerine dışarı çıktığında TIR'ı görünce şaşkınlık geçiren Bozan Başıbüyük, “Sabah yeni kalkmıştım. Oturma odasında oturuyorduk. Birden büyük bir gürültü duyduk ve sonra evimiz sallandı. Önce deprem oluyor sandık ama dışarıya çıktığımızda TIR'ı görünce ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!