Fren izi bile yok: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Fren izi bile yok: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 08:20

D -100 karayolu Pendik Mevkii'nde aşırı hız nedeniyle içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil aydınlatma direğine çarparak takla attı. Araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

 

Kaza saat 03.30 sıraları D- 100 karayolu Ankara istikameti Pendik sapağında meydana geldi. Aşırı hızlı seyreden Ahmet Altun'nun kullandığı ve içinde 4 kiÅŸinin bulunduÄŸu otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma diÄŸerine çaptı. Takla atan otomobil yol kenarındaki yeÅŸillik alana yuvarlandı. Sürücü Ahmet Altun, ErdoÄŸan Kazak, Fevzi Toprak ve otomobilde sıkışan Kemalettin GündoÄŸdu ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki sürücüler olayı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Â

 

Haberin Devamı

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ         Â

 

Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Altun ve Fevzi Toprak, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Ahmet Altun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Durumu kritik olan Fevzi Toprak ise yapılan ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Numune ve Eğitim Hastanesi'ne sevk edildi.

 

HAYATA DÖNDÜREMEDİLER

 

Sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerince kurtarılan ağır yaralı Kemalettin Gündoğdu'ya sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. Uzun süre kalp masajı yapılan ve elektroşok uygulanan Gündoğdu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

AMBULANSA VATANDAÅžLAR TAÅžIDI

 

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunmayan Erdoğan Kazak'ı ambulansa taşımak isteyen sağlık ekipleri çevredekilerden yardım istedi. Diğer sağlık ekiplerinin durumu kritik yaralılarla ilgilenmesi üzerine Erdoğan Kazak çevredeki vatandaşlarca ambulansa taşındı. Erdoğan Kazak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

Haberin Devamı

FREN Ä°ZÄ°NE RASTLANMADI

 

Görgü tanıkları otomobilin aşırı hızla aydınlatma direğine çarptığını söylerken, polisin çevrede yaptığı araştırma sonucunda fren izine rastlanmadığı öğrenildi. Olay ile ilgili incelemeler devam ediyor

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!