Fransız yemekçi, rezidanslarla alışveriş merkezlerine de girdi

Güncelleme Tarihi:

Fransız yemekçi, rezidanslarla alışveriş merkezlerine de girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2008 00:00

47 yıllık Fransız yemek şirketi Sodexo, tüm dünyada bir ilke imza atarak Türkiye’de alışveriş merkezi (AVM) ve rezidanslarda entegre hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

Türkiye’de son yıllarda artan AVM ve konut yatırımları 1992 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Sodexo’nun da iştahını kabarttı. Türkiye’de ilk olarak Ankara Cepa AVM ve Balıkesir Yayla’da AVM’ye entegre hizmet vermeye başlayan firma, İstanbul’daki bazı AVM’lerle görüşmelerini de sürdürüyor. Sodexo’nun dünyada ilk olarak Türkiye’de AVM’lerle ilgili hizmet verdiğini belirten Sodexo Yönetim Kurulu Murahhas Azası ve Genel Müdürü Eşref Hamamcıoğlu, "Son yıllarda bu alanda artan yatırımlar bizi bu kulvarda da hizmet vermek için harekete geçirdi. Sodexo 16 yıldır birçok alanda hizmet veriyor. Bundan sonra AVM, konut ve rezidans yönetimlerinde de olmak istiyoruz" dedi.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE HİZMET:
"Son yıllarda en hızlı büyüyen sektörlerin başında perakende geliyor" diyen Hamamcıoğlu, bu nedenle alışveriş merkezlerini (AVM) stratejik hedef olarak seçtiklerini söyledi. Özellikle bu alanda tüketicinin çok bilinçlendiğini kaydeden Hamamcıoğlu, şöyle konuştu: "AVM’lerde farklı parametreler var. Bunlardan birincisi karar verici olarak yatırımcı, ikincisi burayı kiralayıp yönetenler, üçüncüsü mağaza sahipleri, dördüncüsü çalışanlar ve beşincisi buraya gelen müşteriler. Herkesin beklentisi çok farklı. Hem yatırımcı hem kiracı hem de müşterinin ihtiyaç duyduğu destek hizmetlerini vermek çıkış noktamız. Artık kiracılar sadece bir AVM’deki markaları değil, alacağı hizmetlerin niteliğini de önemsiyor." Sodexo’nun dünya çapında bir hizmet firması olduğunu hatırlatan Hamamcıoğlu, yetişmiş ekipleri ile bu hizmetleri çok daha iyi verebileceklerini belirtti. Hamamcıoğlu "Bu alana girmeye karar verdiğimizden buyana bir yıllık sürede altyapımızı hazırladık. AVMseçerken seçici olacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!