Fotoğraf canlandırma nasıl yapılır? Deep Nostalgia kullanım bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf canlandırma nasıl yapılır Deep Nostalgia kullanım bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 10:22

Fotoğraf canlandırma uygulaması Deep Nostalgia, sosyal medyada gündemde yer almaya devam ediyor. Uygulamayı indirenler, Deep Nostalgia uygulaması ile kaybettikleri sevdiklerini yeniden canlıymış gibi görebiliyor. MyHeritage’ın sitesinin sıkça sorulan sorular bölümünde,Deep Nostalgia uygulamasının adından da anlaşılabileceği gibi “nostalji” amaçlı olduğunun altı çiziyor. Peki, Deep Nostalgia nedir, nasıl indirilir? İşte, fotoğraf canlandırma uygulaması Deep Nostalgia hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fotoğraf canlandırma uygulaması Deep Nostalgia, durağan fotoğraflardaki yüzleri canlandırması ile dikkat çekiyor. İsrail merkezli teknoloji ve soyağacı sitesi olan MyHeritage tarafından geliştirilen bu uygulama ile kullanıcılar ölmüş yakınlarını deepfake teknolojisi sayesinde tekrar canlıymış gibi görebiliyor.

MyHeritage’ın sitesinin sıkça sorulan sorular bölümünde, yeni uygulamanın “nostalji” amaçlı olduğunun altı çizelerek: “Sevdiklerimizi hayata döndüren bu özellik bazı kişiler tarafından ‘sihirli’ bazı kişiler tarafından da ‘ürkütücü’ bulunabilir. Sonuçlar tartışmalı olabilir ama bu teknolojiye kayıtsız kalmak zor.”

 

FOTOĞRAF CANLANDIRMA UYGULAMASI DEEP NOSTALGİA NASIL KULLANILIR?

Android veya iOS model telefonlarınızdan uygulama mağazalarından Deep Nostalgia'yı indirebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanmak isteyenlerin tek yapması gereken ise MyHeritage'da ücretsiz bir hesap açarak bir fotoğraf yüklemeleri. Ardından süreç otomatik olarak işliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!