Fortune Danışmanlık Kosgeb İşbirliği İle Girişimcilik Projesine Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Fortune Danışmanlık Kosgeb İşbirliği İle Girişimcilik Projesine Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2003 11:48

Türkiye’de uygulamaya konulan Özelleştirme Sosyal Destek Projesinde KOSGEB Girişimciliği Geliştirme Enstitüsü önderliğinde Fortune Danışmanlık, Kapitalnet ve BİTAV Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Vakfı konsorsiyum oluşturarak Küçük Ölçekli İş Kurma Danışmanlık hizmetleri vermeye başlıyor.

Küçük ölçekli işletme kurmak için gerekli yatkınlık ve beceriye sahip olup olmadıklarını    test etmelerine yardımcı olmak, girişimcilik konusunda bilgilendirmek ve yeterli bulunan kişilerin gerekli fizibilite raporları, iş programları, iş planlarını geliştirmek, iş yerini açmak ve başarıyla devam ettirmek konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

 

Toplantıda, Fortune Danışmanlık Proje Koordinatörü Gülsüm Çıracı ve Proje Direktörü CoÅŸkun Savcı giriÅŸimcilik, giriÅŸimcilik süreci, giriÅŸimciliÄŸin avantajları ve dezavantajları,ÂgiriÅŸimci olmanın gerektirdiÄŸi yetkinlikler ve proje süreci hakkında giriÅŸimcilere bilgi veriyorlar.

 

Daha önce Özelleştirme Sosyal Destek Projesi kapsamında yer alan Yeniden İşe Yerleştirme Projesi’ni İŞKUR ile birlikte yürüten Fortune Danışmanlık, KOSGEB ile birlikte Osmaniye, Tarsus ve İstanbul’da Girişimcilik Projesini uygulamaya koydu.

 

KOSGEB GiriÅŸimcilik projesi Osmaniye, TarsusÂve Ä°stanbul çevresinde bir iÅŸ fikrine sahip olan ve kendi iÅŸini kurmak isteyen ya da iÅŸletmesini geliÅŸtirmek isteyen kiÅŸilere yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

 

Proje kapsamında danışmanlık alan katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmiyor.  Projenin tanıtımı için İTÜ Mimarlık Fakültesi Deneme Bilim Merkezinde Fortune Danışmanlık tarafından, 6 Kasım 2003  11.00 ve 14.00 saatleri arasında tanıtım toplantısı  düzenleniyor.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!