Fortune’dan Girişimcilere destek İstanbul’la devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Fortune’dan Girişimcilere destek İstanbul’la devam ediyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 09, 2003 18:02

Fortune Danışmanlık, Küçük Ölçekli İş Kurma Danışmanlığı projesini 17 - 18 Ekim’de İstanbul’da tanıtıyor. Daha önce tanıtım yapılan Kadirli ve Tarsus’da da 14-15 Ekim’de tanıtımlar tekrarlanacak. KOSGEB önderliğinde düzenlenen proje kapsamında toplantılara katılım ve danışmanlık hizmeti ücretsiz olarak veriliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de uygulamaya konulan ÖzelleÅŸtirme Sosyal Destek Projesinde KOSGEB GiriÅŸimciliÄŸi GeliÅŸtirme Enstitüsü önderliÄŸinde Fortune Danışmanlık, Kapitalnet ve BÄ°TAV Bilimsel ve Teknik AraÅŸtırmalar Vakfı konsorsiyum oluÅŸturarakÂKüçük Ölçekli Ä°ÅŸ Kurma Danışmanlık hizmetleri vermeye baÅŸlıyor.

 

Toplantılarda, Fortune Danışmanlık Proje Koordinatörü Gülsüm Çıracı ve Proje Direktörü CoÅŸkun Savcı  giriÅŸimcilik, giriÅŸimcilik süreci, giriÅŸimciliÄŸin avantajları ve dezavantajları,ÂgiriÅŸimci olmanın gerektirdiÄŸi yetkinlikler ve proje süreci hakkında giriÅŸimcilere bilgi verecekler.

 

Haberin Devamı

KOSGEB Girişimcilik projesi bir iş fikrine sahip olan ve kendi işini kurmak isteyen ya da işletmesini geliştirmek isteyen kişilere küçük ölçekli işletme kurmak için gerekli yatkınlık ve beceriye sahip olup olmadıklarını test etmelerine yardımcı olmak, girişimcilik konusunda bilgilendirmek ve yeterli bulunan kişilerin gerekli fizibilite raporları, iş programları , iş planlarını geliştirmek, iş yerini açmak ve başarıyla devam ettirmek konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Proje kapsamında danışmanlık alan katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmiyor.

 

KosgebÂGiriÅŸimcilik Projesine, Ä°stanbul GiriÅŸimciÂÄ°ÅŸadamları DerneÄŸi, TÃœGÄ°K- Türkiye Genç Ä°ÅŸadamları Vakfı, Erensan Isı Sanayi A.Åž, Yenibir.com sosyalÂsorumluluk anlayışıyla destek veriyorlar. Fortune Danışmanlık ayrıca ÖzelleÅŸtirme Sosyal Destek Projesi kapsamında yer alan Yeniden Ä°ÅŸe YerleÅŸtirme Projesi’ni de Ä°ÅžKUR ile birlikte yürütüyor.

 

 

Girişimcilere yönelik tanıtım toplantıları gün, saat ve yerleri:

14 Ekim 2003 saat 14.00 Tarsus Ticaret ve SanayiÂOdası

15 Ekim 2003 saat 14:00 Osmaniye Ticaret Odası

17 Ekim 2003 saat 10.00 - 14:00 İstanbul İMES İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü

Haberin Devamı

18 Ekim 2003 saat 10:00 - 14.00 İstanbul İMES İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü

 

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz.

 

Fortune Danışmanlık, tel: 0 212 257 43 43, www.fortune.com.tr, osdp@fortune.com.tr

KOSGEB Adana, tel: 0322 428 91 29

KOSGEB Mersin, tel: 0324 235 12 25 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!