Fikret Bila taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Fikret Bila taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavi gören, Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila, 25 gün sonra taburcu oldu. Bila, dün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Kuday'ın odasında bir basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerle sohbet etti. Fikret Bila'nın ağabeyi Milliyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Hikmet Bila kardeşinin sağlık durumunun iyi olmasına rağmen, antibiyotik tedavisinin ve pansumanlarının devam edeceğini, kendini yorgun hissettiğini, yaklaşık 10 gün sonra ziyaretleri kabul edebileceklerini söyledi.

Eşi Mehtap Bila, ağabeyi Hikmet Bila ve tedavisini yürüten Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Kuday ile birlikte objektiflere gülümseyen Bila, ‘‘Kendimi büyük bir sevgi çemberi içinde buldum. Bu direnmemde çok büyük bir katkı sağladı’’ dedi. Bila, gazetecilerin ‘‘En çok neyi özlediniz’’ sorusunu ise, ‘‘Tabii haberleri izlemeyi, yazmayı, okumayı ve o ortam içinde bulunmayı ve o havayı solumayı çok özledim’’ diye yanıtladı. Fikret Bila'nın eşi Mehtap Bila da eşinin iyileşerek taburcu edilmesini ‘mucize’ olarak değerlendirdi.

Kazanın detaylarını hatırlamadığını belirten Bila, bilgileri daha sonra milletvekillerinden öğrendiğini söyledi.

Mesleğe döndü diyebiliriz Prof. Cengiz Kuday, Fikret Bila'nın gözünde ‘görme problemi’ olabileceğini, bunun dışında sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ‘‘Bu basın açıklaması ile Fikret Bila'nın mesleğine döndüğünü söyleyebiliriz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!