Fethullah Gülen'in kardeşi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Fethullah Gülenin kardeşi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2012 15:53

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fethullah Gülen'in kardeşi Nidai Gülen, Erzurum'da toprağa verildi.

Haberin Devamı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Nidai Gülen'in cenaze törenine katılmak üzere özel uçakla Ankara'dan Erzurum'a geldi.

Erzurum Havalimanı'nda Vali Sebahattin Öztürk ve öteki yetkililer tarafından karşılanan bakanlar Çelik, Akdağ ve Yıldırım, cenaze namazına katılmak üzere Lala Paşa Camisi'ne geçti.

İlahiyatçı-yazar Mehmet Ali Şengül'ün kıldırdığı cenaze namazına, Gülen'in yakınlarının yanı sıra bakanlar Çelik, Yıldırım, Akdağ, Vali Sabahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından Gülen'in cenazesi Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyüne götürülerek, aile mezarlığında babası Ramiz Gülen'in yanında toprağa verildi.

Gülen'in kardeşleri ile çocukları Fatih, Cüneyt ve Usame Gülen, köydeki Gülen Eğitim Araştırma ve Kültür, Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı önünde taziyeleri kabul etti. Bakanlar Çelik, Yıldırım ve Akdağ burada aileye taziyelerini iletti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!