Festival gibi hafta

Güncelleme Tarihi:

Festival gibi hafta
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2007 16:01

Haberin Devamı

Bu hafta farklı türlerde 7 yeni film gösterime giriyor. İşte filmlerle ilgili ayrıntılı bilgiler, yorumlar.


Rocky Balboa

Festival gibi hafta

Sylvester Stallone’nin belki de şöhretinin büyük bir bölmünü borçlu olduğu Rocky serisinin yeni filmi meraklısını memnun edecek türden. Stallone uzun bir aradan sonra efsanevi boks yıldızını tekrar ringlere ve perdeye taşıyor. Stallone’ye hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği filmde Burt Young, Milo Ventimiglia, Geraldine Hughes ve Antonio Tarver da rol alıyor. Rocky Balboa ile ilgili ayrırtılı bilgi için tıklayın.

Haberin Devamı

300 Spartalı
Klip yönetmenliğinden sinemaya “Ölülerin Şafağı” adlı korku filmi ile adım atan Zack Snyder, çizgi romancı Frank Miller’ın çalışmasından esinlenen filminde tarihin en büyük savaşlarından birini veren Spartalıların tutku, cesaret, özgürlük ve fedakarlığının destansı hikayesini anlatıyor. 300 Spartalı ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Otostopçu

Festival gibi hafta

Texas Katliamı ve Amityville Horror gibi gerilim filmlerinin yapımcılarından soluk kesen bir çalışma daha... Robert Harmon'ın 1986 tarihli filminin yeniden çevrimi olan yapımın yönetmen koltuğunda bu kez Dave Myers var. Film tostopçunun, iki gencin yolculuklarını kabusa dönüştürmesini anlatıyor… Otostopçu ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Terabithia Köprüsü
Fantastik romanlar beyazperdenin üreticileri için vazgeçilmez birer kaynak. Katherine Paterson’un Newbery ödülü kazanmış aynı adlı çocuk kitabından uyarlanan Bridge to Terahibita da bunun en keyifli örneklerinden biri. Çocuklarınızla birlikte seyredip hoş vakit geçirebilirsiniz. Terebathia Köprüsü ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın

Sherrybaby 

Festival gibi hafta

Laurie Collyer'in Sundance ve Cannes film estivallerindeki atölye çalışmalarında geliştirme fırsatı bulduğu Sherrybaby genç kadının hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Eroin bağımlısı olan ve hırsızlıktan hapse giren genç kadını özgürlüğüne kavuştuktan sonra da zor günler beklemektedir. Sekreter adlı filmle hafızalarda yer eden Maggie Gyllenhaal'ın performansı dikkat çekici. Sherrybaby ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Umut Adası
Özgün hikayesi Göksel Zeyrek'e ait olan Umut Adası çeşitli gerekçelerle İngiltere'ye doğru bir umut yolculuğuna çıkan bir grup gencin öyküsünü anlatıyor. Mustafa Kara'nın yönettiği filmin senaryosu Ayşe Türk'e ait. Umut Adası ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın:

Haberin Devamı

Mutluluk

Festival gibi hafta

Zülfü Livaneli’nin aynı adlı romanının uyarlaması olan Mutluluk, Türkiye'nen bir türlü çözülemeyen sorunlarından olan 'töre cinayetlerine' farklı bir bakış açısı getiriyor. Abdullah Oğuz'un yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Türk sinemasının güçlü oyuncularından Talat Bulut'un yanısıra Özgü Namal ve Murat Han da var. Müzikler de Livaneli'ye ait. Mutluluk ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!