Feryat etti: Çıkarsa öldürür

Güncelleme Tarihi:

Feryat etti: Çıkarsa öldürür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 19:37

Şişli’de ailesiyle ev yemekleri yapan lokantayı işleten 2 çocuk annesi Serap D. (34), 6 yıldır ilişki yaşadığı Kenan Öz’den birçok kez ayrılmak istedi ancak ölüm tehditleri yüzünden başaramadı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 ay önce daha fazla şiddete dayanamayan Serap D. ilişkisini sonlandırdı. İstanbul 1. Aile Mahkemesi tehditlerini sürdüren Kenan Ö. hakkında 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı verdi. Ancak Kenan Öz, Serap D.’nin lokantasına giderek huzursuzluk çıkarmaya devam etti. Bunun üzerine Serap D. uzaklaştırma kararını ihlal eden Kenan Ö.’den yeniden şikâyetçi oldu. Kenan Öz zorlama hapsine çarptırılarak cezaevine gönderildi. Bir süre sonra cezaevinden çıkan Kenan Öz 26 Ekim’de Serap D. ile annesi Süheyla D. (55) lokantayı kapatarak evlerine gitmek üzere yola çıktığı sırada anne ve kızını sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Kızına siper olan Süheyla D.’nin bacaklarına 3, eline de bir kurşun isabet etti. Serap D. ise 3 kurşunla bacaklarından yaralandı. Kenan Öz aynı gece yakalandı ve tutuklandı.

Haberin Devamı

‘O GÜNE KADAR REDDETTİM’

Süheyla D.’nin yoğun bakımda tedavisi sürerken Serap D. olaydan iki gün sonra hastane odasında Hürriyet’e konuştu: “Bu yaralama değil, planlı programlı öldürmeye teşebbüs. Annem üzerime kapanmasaydı bütün mermiler bana isabet edecekti. Cezaevinden çıkmasını da istemiyorum. Çünkü çıkarsa ya beni öldürecek ya da çocuklarımı...” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!