Fernando Torres yuvada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Fernando Torres yuvada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2006 15:06

Manchester United ve Inter Milan'ın transfer listesinde yer alan İspanya Milli Takımı'nın genç golcüsü Fernando Torres, 1 yıl daha ve Athletico Madrid'de kalacağını açıkladı.

Manchester United ve Inter Milan'a transfer olacağı şeklinde basında çıkan haberleri yalanlayan Torres, “Bir çok insan benim geleceğimle ilgili konuşuyor, fakat işin gerçeği ben 1 yıl daha buradayım” dedi.

Transferiyle ilgili Europa Press ajansına demeç veren Torres, İngiltere Premier Ligi'nden Manchester United'ın ve İtalya Serie A'dan Inter Milan'ın kendisine transfer teklifinde bulunduğunu kabul etti.

Athletico Madrid Kulübü ile olan sözleşmesinin 2008 yılında tamamlanacağına dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu, “Eğer gitmek isteseydim gidebilirdim. Manchester United ve Inter'den güzel teklifler aldım, ama bu teklifler benim fikrimi değiştirmedi. Ben, Athletico Madrid oyuncusuyum. Takımımla sözleşmem var ve bunu tamamlamayı düşünüyorum” diye konuştu.

Geçen sezon La Liga'yı 10. sırada tamamlayan Athletico Madrid, yeni sezonda takımın başına Meksikalı Javier Aguirre'yi getirmesinin ardından Arjantinli Sergio Aguero ve Mariano Pernia, Portekizli Costinha ve Ze Castro ile birlikte Yunan Giourkas Seitaridis'i kadrosuna dahil etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!