Ferhunde'ye intikam yakınlaşması

Güncelleme Tarihi:

Ferhundeye intikam yakınlaşması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2009 13:17

Şevket, ailesinin ve kendisinin intikamını nasıl alacak? Mithat, Ferhunde’nin eski flörtü Levent Tuncel ile kapışıyor... Sedef tüm hayatını değiştirecek çok önemli bir karar alır... Milano’daki atölyede çalışmaya gitmeye karar veren Sedef, Şevket’e veda edecektir...

Haberin Devamı

YAPRAK DÖKÜMÜ YENİ BÖLÜM FRAGMAN - Video

YAPRAK DÖKÜMÜ YENİ BÖLÜM - Foto Galeri

SON BÖLÜMDEN KARELER
- Foto Galeri

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ - Foto Galeri


* Mithat, Ferhunde’nin eski flörtü Levent Tuncel ile kapışıyor.

* Şevket ise, ailesi ve kendisine verdiği acılar nedeniyle Ferhunde’den intikamını almak için bir intikam oyunu oynamaya başlar. Bu tehlikeli oyun, Şevket’in hayattaki en önemli amaçlarından biri haline gelir.

* Ferhunde de, Şevket’ten gördüğü yakınlığa tepkisiz kalamaz. Ancak yine de, aklında bazı soru işaretleri vardır.

* Cem’in ailesinin tutumları, ölen kocasının yokluğunu bir türlü kabulleneyen Necla'nın hayatını gittikçe zorlaştırmaktadır. Ölümün acı gerçeğine yüzünü dönen genç kız, hayatıyla ilgili zorlu bir mücadeleye ilk adımını atmak zorunda kalır.

Haberin Devamı

* Ali Rıza Bey, ailesi için tüm gücüyle hayata karşı savaşını sürdürür. Bir yandan Necla’ya destek olurken, Şevket’e de bir kez daha umut ışığı olur. Ali Rıza Bey'in bundan sonraki mücadelesi Aydınoğlu Ailesi ile olacaktır.

* Sedef tüm hayatını deÄŸiÅŸtirecek çok önemli bir karar alır. Milano’daki atölyede çalışmaya gitmeye karar veren Sedef, Åževket’e veda edecektir.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!