Fenomen şok etti

Güncelleme Tarihi:

Fenomen şok etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2008 00:00

Star TV'de ilk bölümü yayınlanan "Fenomen" yarışmacıların performanslarıyla ekran başındakileri şaşırttı.

Haberin Devamı

Fenomen yarışmasının ilk bölümünde yarışmacılar ve jüri üyeleri arasında yaşanan bir olay ekran başındakilere şaşkınlık yarattı. Jüri üyeleri Zerrin Özer, Teoman ve Zeynep Beşerler'e yarışmacılardan Berk Eratay, kağıt üzerine uğurlu sayılarını, ölmüş bir tanıdıklarının ismini ve ona sormak istedikleri soruyu yazmalarını istedi. Daha sonra yazılan bu kağıtları alarak yakan yarışmacı stüdyoda sessiz bir ortam oluşturduktan sonra teker teker ünlülere yazdıklarını söylemeye başladı.

İşte şok görüntüler...

Fenomen şok etti
Star TV'de başlayan "Fenomen" adlı yarışma, hem izleyicileri hem de stüdyo konuklarını hayrete düşürdü.  Uri Geller'in performansı kadar yarışmacıların gösterileri de ilgi gördü. Kiminin tarot kartlarıyla, kiminin hipnoz yöntemini kullanarak jüriyi etkilemeye çalıştığı "Fenomen", milyonları ekran başına kilitledi.Uri Geller, stüdyodan topladığı bozuk saatleri, zihin gücüyle yeniden çalıştırmayı başardı. Bu arada programın çağrı merkezini de evlerindeki saatlerin çalışmaya başladığını söylemek isteyen binlerce kişi aradı.
Teoman, yarışmacılara gösterileri sırasında yardımcı oldu. Zeynep Beşerler ile birlikte hipnotize edilen Teoman, yarışmacı Beşerler'e dokunduğunda kendisine dokunuluyor sanarak ayağa kalktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!