Fear The Walking Dead 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Fear The Walking Dead 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 09:30

Zombi kıyametinde hayatta kalmayı başararak, yaşam mücadelesi veren insanların hikayesinin anlatıldığı The Walking Dead serisinin kardeş dizisi Fear The Walking Dead dizisinin yeni sezonundan yeni bir fragman izleyici karşısına çıktı. İşte dizinin merak edilen tüm fragmanları...

Haberin Devamı

İnsanların zombiye dönüşmesine neden olan virüsün ortaya çıkış ve yayılış süreçlerini konu alan Fear The Walking Dead dizisinin 2. sezon yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin 2. sezonu 10 Nisan’da izleyici ile buluşacak.

Fear The Walking Dead 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı - İzle

İlk sezonunda dünyanın alt üst olmuş halinin psikolojik etkilerinin anlatıldığı dizinin ilk sezonu 6 bölüm olarak AMC kanalında ekrana geldi. ilk sezon onayının ardından 15 bölümlük 2. sezon onayını da alan dizi, ilk sezonda reyting rekorları kırdı. Dizinin 24 Ağustos’ta yayınlanan ve Adam Davidson tarafından yönetilen ilk bölümü 10,2 milyona yakın ABD izleyicisi tarafından seyredildi.

Haberin Devamı

DENİZ DE KARA KADAR TEHLİKELİ VE ZOMBİLER HER YERDE... 

Dizinin yaratıcılarından Dave Erickson verdiği bir röportajda; ikinci sezonda denizin de kara kadar tehlikeli hale geleceğini belirterek daha fazla zombi saldırısına şahit olacağımızı ve karakterler için işlerin gittikçe zorlaşacağını belirtti. Ayrıca Erickson, The Walking Dead ile ortak bölüm gibi bir şey düşünmediklerini söyledi.

Fear The Walking Dead 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı - İzle

The Walking Dead ile aynı evrende geçen Fear The Walking Dead dizisinde olaylar, Georgia yerine Los Angeles’ta geçiyor.  Başrollerinde Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam Carey, Elizabeth Rodriguez, Mercedes Mason, Lorenzo James Henrie, Ruben Blades oynadığı dizinin senaryosunu Dave Erickson ve Robert Kirkman üstleniyor.  

FEAR THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 3. FRAGMAN

FEAR THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 2. FRAGMAN

FEAR THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 1. FRAGMAN

Fear The Walking Dead 10 Nisan'da başlıyor. Fear The Walking Dead tutkunları dizinin yeni bölümlerini sakın kaçırmayın...

Fear The Walking Dead 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı - İzle

BAKMADAN GEÇME!