Fatih'te yangın: 1 itfaiye eri şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Fatihte yangın: 1 itfaiye eri şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2001 14:05

Fatih`te 4 katlı bir binada yangın çıktı. Yangına müdahale sırasında çöken duvarın enkazı altından kalan itfaiye eri öldü. Enkaz altından 1 itfaiye eri ise yaralı olarak kurtarıldı.

Haberin Devamı

Samatya Hacıhüseyinağa Mahallesi'nde 4 katlı binanın 3`üncü katında, saat 10.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binada oturanların tahliye edilmesinin ardından yangına, Zeytinburnu ve Fatih itfaiye gruplarına bağlı erler tarafından müdahale edildi.

Çalışmaların sürdüğü sırada, üst katlardaki yan duvarlardan biri, merdiven boşluğuna çöktü. Bu sırada giriş katında  yangına su sıkan itfaiye erleri, çöken duvarın enkazı altında kaldı.

Yürütülen çalışmalar sonucu, Zeytinburnu İtfaiye Grubu`nda görevliErsin Kırço, enkazdan yaralı olarak çıkarıldı. SSK İstanbul Hastanesi`ne kaldırılan Kırço`nun vücudunda yanıklar olduğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Enkaz altında bir itfaiye erinin daha olduÄŸu belirtilirken, merdiven boÅŸluÄŸundaki duvar yıkıntılarını kaldırma çalışmaları sürüyor. Yangın ise, yürütülen çalışmalar sonucu tamamen söndürüldü.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!