Fas'ı 'Trans'a geçirecek tasarım

Güncelleme Tarihi:

Fası Transa geçirecek tasarım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 00:00

Erkek giyim tasarımcısı Hatice Gökçe'nin 2013 ilkbahar/yaz sezonu için hazırladığı “Trans” koleksiyonu, 8-10 Kasım'da Casablanca Fashion Week'te özel davetle görücüye çıkacak.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Kara Karga”, “Jön Türkler” ve “Gılman” koleksiyonlarıyla moda tutkunlarına alışılmışın dışında bir kavrayış ve görsel bir şölen sunan Avangard tasarımcı Hatice Gökçe'nin, 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonu “Trans” ile Istanbul Fashion Week'e (IFW) damgasını vurduğu belirtildi.
Tasarımcının, IFW'de büyük ilgi gören koleksiyonunu, 8-10 Kasım'da Fas'ta gerçekleştirilecek Casablanca Fashion Week'in özel davetine, Dışişleri Bakanlığı Kültür İşleri Dairesi'nin desteğiyle taşıyacağı kaydedildi.


Doğanın uyumundan ve teknolojinin iddialarından izler taşıyan tasarımlarında konfor ve detayı, zenginlikle derinliği birleştirerek sade ve zarif lüksün mükemmel uyumunu hayata geçiren Gökçe'nin yeni koleksiyonu “Trans”ın, 2013 modasının izlerini taşıdığı aktarıldı.

Haberin Devamı


Yün, ipek ve pamuk karışımı kumaşların, kılıç desenleriyle ve yine kılıç ve gürz gibi metal aksesuarlarla harmanlandığı “Trans”ın ana renklerinin ekru, gri ve ten rengi olduğu belirtildi.


Sema Şimşek, Selda Car ve Ömer Seval de dahil olmak üzere 5 Türk modelin yer alacağı defilenin koreografisini Bilge Tuğsuz, ışık tasarımını Ertan Çelikler, müziklerini ise Can Hatipoğlu'nun yapacağı bildirildi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!