‘Farelerim kötü komşulardan iyiydi’

Güncelleme Tarihi:

‘Farelerim kötü komşulardan iyiydi’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2006 13:43

Koşularının belediyeye şikayet ettiği kadının evinden 2 ton çöp çıktı

Gaziantep'te akli dengesi bozuk anne ile oğlu, çöp ve farelerle dolu evden komşularının şikayeti üzerine belediye ekipleri tarafından çıkartıldı. Evinin boşaltılmasını engellemek isteyen 60 yaşındaki Yıldız Mutlu, “Fareler kötü komşulardan iyiydi” diyerek gözyaşı döktü.

Yaprak Mahallesi’nde pis koku, fare ve sineklerden rahatsız olan komşularının ihbar ettiği, eşinden ayrı yaşayan Yıldız Mutlu ve oğlu 18 yaşındaki Eyüp Mutlu, 4 yılda çöplük haline gelen evden Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri tarafından çıkartıldı. Yıldız Mutlu’nun direnmesine rağmen evde biriken yaklaşık 2 ton çöp, belediyeye ait çöp arabalarına güçlükle taşındı. Evde dolaşan farelere alıştığını söyleyen Yıldız Mutlu, “Beni çekemeyen komşularım belediyeye şikayet etti. Farelerim kötü komşulardan iyiydi” diye gözyaşı döktü.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürü Adnan Ergün, dördüncü kez temizledikleri evde oturan Yıldız Mutlu’yu eşiyle birlikte yaşamaya ikna ettiklerini ve belediye tarafından kendilerine gerekli yardımın yapılacağını söyledi.
Komşuları, Yıldız Mutlu’nun Fransızca, İngilizce ve Arapça bildiğini ve eğitimli bir kadın olduğunu belirterek, Mutlu’nun ikinci eşinden olan oğlunun zihinsel engelli doğmasının ardından girdiği bunalım sonucu akli dengesini yitirdiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!