Fadime annemle sahneye çıkarım

Güncelleme Tarihi:

Fadime annemle sahneye çıkarım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

DGM'de tutuklu yargılanan Aczmendi lideri Müslüm Gündüz'ün oğlu Ahmet Bursa'da sahneye çıktı.

Seksi şarkıcı Nazlı Han ile birlikte son derece samimi görünen Gündüz, kendisine Nuri Sesigüzel'i örnek aldığını belirtti.

Kumkapı'da işlenen cinayette eşini kaybeden Gülten Kızılkaya, bu cinayetin sanığı Zeynep Uludağ ve kadınlara yönelik sözlü saldırılarıyla dikkat çeken Levent Oran ile Oran'ın dişini kıran Gamze Bulut ve Medyum Memiş'ten sonra sahne alan Ahmet Gündüz, ilk programına, ‘Aldırma Gönül’ şarkısıyla başladı. Sahneye çıkışında peşpeşe şampanyalar patlatılan Ahmet Gündüz, Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nden ayrıldığını belirterek, ‘‘Çocukluğumdan beri hep şarkı söylemeyi hayal ederdim’’ dedi.

Kuran-ı Kerim'i ezbere bildiğini, namaz kıldığını vurgulayan 27 yaşındaki Ahmet Gündüz, Atatürk ilke ve devrimlerinin tartışılamayacağını kaydetti. Babasının ismini kullanmaya hakkı olduğunu, çünkü onun yüzünden çok sıkıntı çektiğini belirten Ahmet Gündüz, şunları söyledi:

‘‘Fadime Şahin babamın zevcesi olduğuna göre benim de annem sayılır. Annemle sahneye çıkmayı ben de çok isterim. İnşallah ileride aynı sahneyi paylaşırız. Bu ülkede herkes meşhur olabiliyor. Ama ben sesimle şöhret olacağım. Ama kesinlikle sanatçı olduğumu iddia etmiyorum. Ben sanatçı adayıyım.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!