Facebook’la gelen evlilik

Güncelleme Tarihi:

Facebook’la gelen evlilik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2008 10:49

DEVLET Bakanı Kürşad Tüzmen’in Özel Kalemi’nde görevli 38 yaşındaki Derya Turan, 25 yıl önce arkadaşlık yaptığı 45 yaşındaki Bora Yazıcı ile Facebook’ta yeniden karşılaşınca evlendi.

Haberin Devamı

Ankara’da emlakçılık yapan Bora Yazıcı ile Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in Özel Kalem’inde çalışan Derya Turan'ın yolu, 25 yıl sonra internetteki arkadaşlık sitesi Facebook'ta kesişti. Birbirlerini yeniden bulmanın sevincini yaşayan Derya Turan'la Bora Yazıcı, bu kez evlenmeye karar verdi.

Çift evlenmek için de yıllar önce birlikte tatile geldikleri Bodrum’un Bitez Beldesi’ni seçti. 40 kişinin katıldığı sade bir törenle ‘Harpi’ adlı teknede evlenen çiftin nikahını Bitez Belediyesi Nikah Memuru Zerrin Gürses kıydı. Nikah törenine çiftin yakın arkadaşları yönetmen- oyuncu Şebnem Gürsoy, TRT spikeri Derya Kaya ve Oya Ülgen de katıldı.

Bodrum’un Bitez Beldesi’ne daha önce de tatil için geldiklerini belirten Bora Yazıcı, “Bitez’e hayran kalmıştık, bu nedenle nikahımızın da burada olmasını istedik. Balayımızda mavi yolculuğa çıkarak, Gökova’nın eşsiz koylarını gezeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!