Evinin adamı Bond

Güncelleme Tarihi:

Evinin adamı Bond
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Her filminde dünyayı kurtaran Ajan 007, yani son James Bond, gerçekte evinin sınırlarından bile çıkmak istemiyor. Emlak Market Dergisi'nde yayınlanan habere göre, canlandırdığı Bond karakteriyle kadınların kalbinde taht kuran son Bond Pierce Brosnan, özel yaşamında son derece mazbut ve Malibu'daki muhteşem evinde ailesi ile olmayı, zamanının bütün bölümünü evinde geçirmeyi tercih ediyor.

Alkışlara süslü bir dünyanın yıldızlarından olan ve sinemada özel dedektif Remington Steel filmiyle ünlenen Pierce Brosnan'ın yaşamı aslında acıyla dolu, çünkü kanser hastası olan karısı Cassandra Harris'in yavaş yavaş ölmesini izlemek zorunda kalmıştı.

Karısının ölümünden yedi yıl sonra yeniden dünyaya dönmeyi başarabilen Brosnan'ın karşısına iki mükemmel fırsat çıktı. 1994 yılında Meksiko'dayken televizyon muhabiri Kelly Shaye Smith ile tanışmak ve James Bond rolünü oynamak. Brosnan'ın ‘‘Golden Eye’’ filmindeki gizli ajanı canlandırmak için bir rakibi daha (Timothy Dalton) vardı. Ama sonunda rol kendisine kaldı. Başarılı oyunu sonucunda yapımcılar tarafından beğenildi ve ‘‘Tomorrow Never Dies’’ adlı ikinci bir filmi de 1997'de bitirdi.

Emlak Market Dergisi'nin ekim sayısında yer alan habere göre Brosnan, şu anda karısı Kelly Shaye Smith ve Sean ve Dylan Thomas adlı iki oğluyla birlikte Malibu'nun kuzeyinde, ölen eşi Cassandra ile birlikte 10 yıl önce satın aldığı villasında oturuyor. Karısı ölmesine çok üzülen Brosnan bu villayı terk etmeyi defalarca düşünmüş. Karısının anısıyla yaşamanın çok zor olacağına inanmış çünkü. Ama sonunda bu sorunu aşmayı başarmış.

Aslında Brosnan bu evi satmak için de çok düşünmüş. ‘‘Karımın kemoterapi gördüğü dönemde bütün rol tekliflerini reddetmek zorunda kaldım. Gelirlerimin azlığı nedeniyle bir süre sonra faturaları ödemekte zorlanmaya başladım ve evi elden çıkarmaktan başka çıkar yol göremiyordum. Ardından Golden Eye'daki rol teklifi geldi ve evi kurtarabildim’’ diye anlatıyor.

Brosnan bugün villayı elinde tutabildiği için oldukça memnun. ‘‘Burayı seviyorum. 2.5 hektarlık bir arazi tamamıyla bize ait. Artık satmayı kesinlikle düşünmüyorum’’ diyor.

Brosnan'ın Malibu'daki villasında, Bond filmlerinin çılgın ve tehlikeli ismi Mr. Q'nun yüksek teknoloji ürünlerinin hiçbiri bulunmuyor. Rolünün tamamıyla dışında bir yaşam süren Brosnan, tam bir aile babası ve kendisi için en önemli şey ailesiyle birlikte olmak. Brosnan en çok sevdiği rol, gündüz çekimlere gidip akşamları evinde olabildiği ‘‘Tomorrow Never Dies’’ filmi olmuş.

Bazı film çekimlerinde evine, ailesinin yanına gidebiliyor olsa da genelde aktörlükten pek hoşlanmıyor. Profesyonellikten ödün vermemesi ve tüm hayatını programlı yaşıyor olması bir süre sonra sıkılmasına neden oluyor. Brosnan, ne kadar iyi rol yapıyor olsa da bir süre sonra insanların sıkılacağının farkında ve emekli olduktan sonra kendini tamamıyla ailesine adayacağını söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!