Evini yaktılar

Güncelleme Tarihi:

Evini yaktılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 00:00

Nevin Yıldırım, Gider’in çuval içindeki başını 28 Ağustos’ta köy meydanına attıktan sonra “İşte, namusumla oynayanın kellesi” diye bağırmış, olayın ardından tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

ISPARTA’nın Yalvaç ilçesine bağlı Korukaya köyünde kendisine silah zoruyla tecavüz ettiğini ileri sürdüğü Nurettin Gider’i (35) av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen, Nevin Yıldırım’ın (26) evi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Yangın, her 2 ev arasındaki odun ve çalıların tutuşmasıyla başladı ve kısa sürede büyüyerek, Nevin Yıldırım’ın kayınpederi İlyas Yıldırım ve Süleyman Yıldırım’ın evlerine sıçradı. Yangın, sabah saatlerinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Fakat İlyas ve Süleyman Yıldırım’a ait ev ve ahırlar tamamen yandı. Bu sırada dumandan etkilenen Süleyman Yıldırım’ın eşine sağlık ekipleri müdahale etti.

Kötü şeyler bekliyorduk

Süleyman Yıldırım, 2 evde de yangın sırasında kimsenin oturmadığını, yangının çıktığı yerin hemen ön tarafındaki diğer evde kaldıklarını söyledi. Yıldırım, “Başımıza kötü bir şeyler geleceğini biliyorduk. İlyas Yıldırım korktuğu için geçen Çarşamba ailesiyle evini terk etti. Evde kışlık erzağımız vardı, tamamı yandı. Yiyecek bir şey kalmadı” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!